چگونه رولت خرما و گردو درست کنم؟
رولت خرما جزو شیرینی پرطرفدار است که در بین ایرانی ها محبوبیت دارد. شما می توانید این شیرینی خوشمزه و آسان را به راحتی در منزل درست کنید.
در ادامه مطلب دستور تهیه رولت خرمایی را به شما آموزش می دهیم.
مراحل تهیه رولت خرما و گردو
مواد لازم:
شکر/ 150 گرم
خرما/ 250 گرم
روغن جامد/ 80 گرم
روغن مایع/ 80 گرم
آرد سفید/ ۲۵۰ گرم
گلاب/ ۲ قاشق سوپخوری
زعفران/ ۱ قاشق غذاخوری
پودر گردو/ ۱۵۰ گرم
هل سبز پودر شده/ ۱ قاشق چایخوری
کنجد ، پودر پسته و بادام/ به اندازه کافی
مراحل تهیه:
1_ابتدا آرد را الک کنید و در تابه ای بریزید و تفت دهید و کنار بگذارید.
2_روغن مایع و جامد را با هم در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.
3_بعد از داغ شدن روغن، آرد تفت داده شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا روغن به خورد آرد رود.
4_در قابلمه ای یک پیمانه آب با شکر ریخته و روی حرارت بگذارید تا شکر در آب کاملا حل شود.
5_بعد از حل شدن شکر، زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید و در آخر گلاب را نیز اضافه کرده و هم بزنید سپس زیر شعله را خاموش کنید.
6_شربت تهیه شده را کم کم به آرد اضافه کنید تا خوب به خورد مخلوط آرد برود و حلوا به روغن انداختن بیافتد.
7_قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی هم بزنید و به مدت 30 دقیقه بگذارید تا خنک شود.
8_پوست و دانه خرما را جدا کنید سپس در تابه ای گذاشته و با روغن تفت دهید تا خرما ها کمی نرم شوند.
9_بعد از نرم شدن خرما ها به آن هل اضافه کرده و تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید.
10_روی تخته آشپزخانه یک عدد کیسه نایلونی قرار دهید و حلوا را روی آن بریزید و یک عدد 11_کیسه ی دیگر نیز روی آن قرار دهید و با وردنه روی حلوا بکشید تا کاملا باز شود، سپس نایلون را بردارید.
12_بعد از باز شدن حلوا، پودر گردو را روی آن پخش کنید.
13_با کیسه ی نایلونی که کف حلوا است آرام شروع به رول کردن کنید و کیسه را بیرون بیاندازید.
14_رولت ها را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
15_در آخر رولت ها را از یخچال بیرون بیاوردید و به صورت حلقه ای برش دهید و در ظرف مورد نظر بچینید و با کنجد ، پودر پسته یا پودر بادام تزیین کنید.
انتهای پیام/