صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۳۶ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹

چگونه کاپ کیک ساده بدون فر در منزل درست کنیم؟

اگر می خواهید در خانه کیک ساده و بدون دردسر درست کنید می توانید کاپ کیک را امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه این شیرین ساده در منزل را برای شما آموزش داده ایم.
کد خبر : 515303

یکی از راحت ترین و بی دردسرترین کیک هایی که می توانید به راحتی درست کنید کاپ کیک ها هستند چون به همزن و فر نیاز ندارند و با وسایل کاملا ابتدایی می توان آن را درست کرد.



مراحل تهیه کاپ کیک ساده


مواد لازم(5 یا 6 عدد کاپ):


تخم مرغ/ یک عدد


شکر/ سه قاشق  غذاخوری


وانیل/ یک چهارم قاشق چایخوری


روغن/ چهار قاشق غذاخوری


آرد/ چهار قاشق غذاخوری


بکینگ پودر/ یک قاشق مرباخوری


پودر کاکائو/ حدود یک قاشق غذاخوری


شیر/ سه قاشق غذاخوری


مراحل تهیه:


مرحله اول


در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را ریخته و خوب هم بزنید.


مرحله دوم


شکر و وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید.


 مرحله سوم


زمانی که شکر و تخم مرغ خوب با هم مخلوط شدند، روغن را اضافه کنید و هم بزنید.


مرحله چهارم


آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.


مرحله پنجم


پودر کاکائو را به مواد اضافه کنید و هم برنید.


نکته: می توانید پودر کاکائو را با آرد مخلوط کنید و با هم به مواد اضافه کنید.


مرحله ششم


در آخر شیر را به خمیر کیک اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود. خمیر کیک آماده است.


مرحله هفتم


فنجان یا استکان مورد نظرتان را چرب کنید و نصف آن ها را خمیر کیک بریزید.


مرحله هشتم


در یک قابلمه آب بریزید و اجازه دهید که بجوشد.


نکته: بهتر است قبلا فنجان ها را در قابلمه تست کنید و یا نصف ارتفاع فنجان آب بریزید.


بعد از جوشیدن آب فنجان ها را داخل قابلمه بگذارید و درب آن را بگذارید و حرارت را نیز کم کنید.


مرحله نهم


اجازه دهید کاپ کیک ها 15 دقیقه داخل آب جوش بمانند سپس شعله را خاموش کنید و با یک دسمال در قابلمه را ببندید.( همانند مرحله دم کردن برنج)


مرحله دهم


بعد از ده دقیقه کیک آماده هست و می توانید فنجان ها را از داخل قابلمه خارج کنید تا سرد شوند.


 مرحله یازدهم


بعد از سرد شدن کاپ کیک ها، دیواره فنجان را به آرامی به سطح میز بزنید و برعکس کنید تا کیک خارج شود.


کیک ها را می توانید با خامه تزئین کنید.


انتهای پیام/

ارسال نظر