صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۳:۱۴ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۹

چگونه نان خامه ای بدون فر درست کنیم؟

نان خامه ای یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که در این مطلب طرز تهیه آن بدون فر آموزش داده می شود.
کد خبر : 515299

پخت آسان نون خامه ای نارنجکی بدون فر


نان خامه ای یکی از شیرینی های پر طرفدار ما ایرانی هاست که در دسته بندی شیرینی های تر قرار می گیرد و به دلیل شباهتی که به نارنجک دارد به شیرینی نارنجکی هم معروف است. در مطلب زیر طرز تهیه آسان این شیرینی در منزل را آموزش می دهیم:



مواد لازم:


آرد/۱ پیمانه


آّب/۱ پیمانه


تخم مرغ/۴ عدد


کره/۵۰ گرم


نمک/ یک قاشق چایخوری


شکر/۱ قاشق غذاخوری


وانیل/ یک چهارم قاشق مرباخوری


بیکینگ پودر/  ۱ قاشق چایخوری


خامه صبحانه فرم گرفته/ ۵۰۰ گرم


مراحل تهیه:


1_در قابلمه ای آب، کره، شکر و کمی روغن مایع  بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهیدتا کره آب شود و به قل قل کردن بیافتد.


2_وقتی که کره به جوش آمد، آرد را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کمی طلایی رنگ شود.


3_خمیر نان خامه‌ای نباید زیاد روی حرارت باشد پس خمیر را از روی حرارت بردارید و آن را در یک بشقاب ریخته و با کفگیر بازکنید تا خنک شود.


4_در یک ظرف چهار عدد تخم مرغ را شکسته و خوب هم بزنید.


نکته: تخم مرغ هایی که استفاده می کنید باید در دمای اتاق کمی گرم شده باشند و سردی یخچال نداشته باشند.


5_تخم مرغ ها را در چهار مرحله به مایه ی خمیری که سرد شده اضافه کنید و در حین اضافه کردن هم بزنید تا یکدست شوند، سپس وانیل و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید.


6_خمیر آماده شده را در قیف ماسور بریزید.


7_در داخل یک قابلمه بزرگ، یک سه پایه ی مخصوص مایکروفر یا یک قابلمه کوچک بگذارید.


8_محیط قابلمه باید مثل محیط فرگرم باشد به همین دلیل ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قابلمه خالی را روی شعله متوسط گاز بگذارید و درب آن را کامل ببندید تا داخل آن حسابی گرم شود.


9_کف یک سینی که در قابلمه جا می شود با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر نان خامه ای را با قیف به صورت شکوفه ای قالب بزنید.


نکته: فاصله ی بین نان خامه ای ها کم نباشد چون نان خامه ای پف می کند.


10_بعد از ۲۰ الی ۲۵ دقیقه که قابلمه گرم شده است، قالب شکوفه های نان را داخل قابلمه و روی سه پایه یا قابلمه کوچکتر بگذارید.


11_شعله گاز در ابتدا به مدت 15 دقیقه حرارت متوسط و سپس به مدت۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت ملایم باشد تا شیرینی ها طلایی رنگ شوند.


نکته: در حین پخت شیرینی ها درب قابلمه را باز نکنید چون پف آن می خوابد.


12_بعد از پخت شیرینی ها و خارج کردن آن ها از قابلمه، سریع ته شیرینی ها را سوراخ کنید یا کمی برش دهید و بگذارید سرد شوند.


13_خامه صبحانه را در یک ظرف هم بزنید تا سفت شود.


14_خامه را با قیف ماسوره در شکوفه های نان خامه ای که سرد شده اند بریزید سپس به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.



نکات تهیه نان خامه‌ای بدون فر


1_از قالب نسوز استفاده کنید و ته آن را کاغذ روغنی بگذارید.


2_برای درست کردن نان خامه‌ای از ماسوره گرد ساده بزرگ (ماسوره آچاری) استفاده کنید.


3_ برجستگی خمیر روی شکوفه ها رابا نوک انگشت خیس صاف کنید تا در اثر حرارت نسوزد.


4_ برای خمیری نشدن نان خامه ای بعد از پخت آن را با خلال دندان سوراخ کنید تا بخار داخل آن خارج شود.


5_ می توانید روی نان خامه ای را با شکلات آب شده تزئین کنید.


انتهای پیام/

ارسال نظر