صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۳:۴۰ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۹

شهری که فریاد زدن در آن جایزه دارد + تصاویر

مسابقه ملی هولرین هر ساله در دهکده‌ای در آمریکا برگزار می‌شود. این مسابقه در سال ۱۹۶۹ با هدف نجات نوعی ارتباط در حال نابودی آغاز شد و امسال فقط هفت مرد و گروه کوچکی از زنان و کودکان در آن شرکت کردند.
کد خبر : 515298

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا هر سال در یک روز خاص، یک دهکده کوچک در ایالت کارولینای شمالی ایالات متحده یک رقابت عجیب و استثنایی را برگزار می‌کند تا به یک نوع هنری نادر که در حال ناپدید شدن است افتخار کند.


در دهکده "Spivey Corner"، جایی که این بنای تاریخی ثابت می‌کند که پایتخت فریاد یا Hollerin در جهان است، این نوع هنر افتخار کل روستاست و سه مرد بیکوک، جاسپر و جکسون برای حفظ آن تلا‌ش می‌کنند.



مسابقه ملی هولرین National Hollerin' Contest هر ساله در این منطقه از آمریکا برگزار می‌شود. این مسابقه در سال ۱۹۶۹ با هدف نجات نوعی ارتباط در حال نابودی آغاز شد و امسال فقط هفت مرد و گروه کوچکی از زنان و کودکان در آن شرکت کردند.


در مورد اسپایوی کرنر، لری جکسون که هشت بار برنده این مسابقه شد می‌گوید که این جا خاستگاه فریاد زدن است.


وی طبق افزود: من با شنیدن این فریاد بزرگ شدم. این زبان مستقل بود؛ بنابراین هر فریاد معنای متفاوتی دارد که در ارتباط بین کشاورزان استفاده می‌شود.



وی توضیح داد که قبل از ظاهر شدن تلفن ها، برقراری ارتباط حتی با همسایگان دشوار بود؛ بنابراین مردم برای تبادل سلام یا هشدار درباره چیزی با یکدیگر فریاد می‌زدند. تونی بیکوک که امسال برنده این مسابقه شد، دلیل کاهش محبوبیت هنر فریاد زدن را توسعه وسایل ارتباطی دانست و اینکه خانه‌ها به هم نزدیک ساخته شده‌اند و فریاد زدن ممکن است باعث آزار دیگران و نقض حریم شخصی آن‌ها شود.


و مسابقه امسال هفته گذشته برگزار شد و با سال‌های گذشته تفاوتی نکرد، زیرا در آن تنها سه مرد بیش از پنجاه سال در حالی که برای آموزش این استعداد به جوانان تلاش می‌کنند، همه امور را در دست داشتند. طراحان این مسابقه امیدوارند با میزبانی نمایشگاه‌هایی به جوانان و کودکان تاریخچه خود را به کودکان و نوجوانان این هنر افزایش دهد تا کودکان از سراسر جهان بدانند که این هنر چیزی بیش از یک کلمه در یک آهنگ هیپ هاپ است.


برگزار کنندگان این مسابقه می‌گویند که برای ادامه آن، افراد بیشتری مانند بیکوب، جاسپر و جکسون باید به آن بپیوندند.


منبع: تابناک باتو


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا
ارسال نظر