صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۰ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹

بهترین روش درمان بیماران کرونایی

مدیرکل انتقال خون استان تهران با بیان اینکه در روش‌های درمانی شناخته شده کرونا، بهترین روش درمان، روش پلاسما درمانی و استفاده از پلاسمای بهبود یافتگان است، گفت:مردم برای اهدای خون مراجعه کنند.
کد خبر : 514608

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محمدرضا مهدی‌زاده، مدیرکل انتقال خون استان تهران درباره «اهدای پلاسما از سوی بهبود یافتگان از کرونا در استان تهران»، اظهار داشت:افرادی که از بیماری کرونا بهبودی پیدا کرده‌اند، می‌توانند به مرکز انتقال خون در خیابان وصال شیرازی و مرکز نوآوری سازمان انتقال خون در ساختمان مرکزی این سازمان مراجعه کنند.
وی درباره اینکه «تأثیر پلاسمای بهبود یافتگان کرونا در درمان بیماران مبتلا چقدر ثابت شده است؟»، افزود: در روش‌های درمانی که شناخته شده، بهترین روش درمان همین روش پلاسما درمانی و استفاده از پلاسمای بهبود یافتگان است.
مدیرکل انتقال خون استان تهران متذکر شد: در کار تحقیقاتی که در فروردین انجام شد، اثرات این روش مشخص شد و در حال حاضر بین درمان‌هایی که برای بیماران کرونایی به کار گرفته می‌شود، بهترین درمان، پلاسما درمانی است و سازمان بهداشت آمریکا نیز آن را تأیید کرد.
مهدی‌زاده درباره اینکه «چه شهر‌هایی در استان تهران بیشترین خون اهدایی را دارند؟»، بیان داشت: تهران، شهرری، ورامین و شهریار به ترتیب بیشترین اهدا کننده خون را دارا هستند.
وی درباره «آمار اهدای خون در استان تهران نسبت به سال گذشته»، تصریح کرد: در ۵ ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حدود ۱۵ درصد کاهش را شاهد بوده‌ایم.
مدیرکل انتقال خون استان تهران با اشاره به اینکه حدود ۵۰ درصد اهدا کنندگان خون در استان تهران، اهدا کننده مستمر هستند، ابراز داشت: این میزان اهدا کننده مستمر نسبت به میانگین کشوری پایین‌تر است؛ چراکه میانگین کشوری ۵۲ درصد است.
مهدی‌زاده با تأکید بر اینکه نیاز به خون و فرآورده‌های آن دائمی است، یادآور شد: ما در همه فصول و ماه‌های سال به اهدای خون نیازمند هستیم.
وی اضافه کرد: امسال با توجه به شیوع کرونا هزینه‌های زیادی صورت می‌گیرد تا مسائل ایمنی در زمان اهدای خون از سوی هموطنان رعایت شود و مردم با اطمینان کامل می‌توانند خون خود را اهدا کنند.


منبع: فارس


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر