صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۷ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹
دهقانی فیروزآبادی خبر داد؛

واگذاری مسئولیت دبیرخانه کنسرسیوم امنیت غذایی مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی به واحد اراک

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی از واگذاری مسئولیت دبیرخانه کنسرسیوم امنیت غذایی مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی به واحد دانشگاهی اراک خبر داد.
کد خبر : 514482

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی از واگذاری مسئولیت دبیرخانه کنسرسیوم امنیت غذایی مراکز تحقیقاتی  دانشگاه آزاد اسلامی به واحد دانشگاهی اراک خبر داد.


وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع امنیت غذایی و جایگاه آن در اسناد بالادستی کشور به ویژه اقتصاد مقاومتی، کنسرسیوم امنیت غذایی متشکل از مراکز تحقیقاتی فعال در این زمینه در سطح دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفت.


رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: مهم‌ترین حوزه‌های تحقیقاتی کنسرسیوم امنیت غذایی شامل پدافند غیرعامل تهدیدات غذایی، الگوی کشت اراضی دایر زراعی، آمایش سرزمین و مدیریت بخش کشاورزی سازگار با محیط زیست، تولید و فناوری محصولات استراتژیک، فناوری‌های نوین در بخش کشاورزی و صنایع غذایی، ایمنی غذا، نانو تکنولوژی گیاهی و محصولات کشاورزی و دامی تراریخته، تحقیقات بذر و نهال، خوراک دام و طیور، بازاریابی و تجارت محصولات کشاورزی و غذایی  است.


دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: مهم‌ترین برنامه‌های این کنسرسیوم، پیش‌بینی انواع تهدیدات داخلی و خارجی محصولات استراتژیک و غذا، ارائه تقویم زراعی بر مبنای توسعه کشاورزی پایدار متناسب با توپوگرافی و پهنه‌بندی اقلیمی، کاربری اراضی و قابلیت‌های هر منطقه در راستای کاهش هزینه‌های تولید و استفاده بهینه از منابع آب و تأمین غذای کافی و سالم، همچنین کاهش واردات محصولات اساسی استراتژیک از طریق افزایش تولید منابع داخلی، آزمایش‌های استاندارد به منظور بررسی کیفیت محصولات کشاورزی، غذایی و فرآوری شده و ارتقای جایگاه ایران در تولید و تجارت محصولات کشاورزی جهان با بهبود کیفی تولیدات و افزایش قدرت رقابت‌پذیری در بازارهای منطقه ای و جهانی است.


وی خاطرنشان کرد: بدیهی است هماهنگی، برنامه‌ریزی و اشتراک‌گذاری توان علمی، موجب هم‌افزایی و رشد و شتاب هرچه بیشتر در مسیر رفع نیازهای تحقیقاتی جامعه می­‌شود. اعضای کنسرسیوم‌ها می‌توانند با تقسیم کار، پرهیز از موازی‌کاری، انتقال و اشتراک تجربیات بر مبنای برنامه‌ای منسجم، در راستای چشم‌اندازی مطلوب و معقول حرکت کنند.


رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی با اعطای مجوز استقرار دبیرخانه کنسرسیوم امنیت غذایی مراکز تحقیقاتی  دانشگاه آزاد اسلامی به واحد دانشگاهی اراک، خواستار آغاز فعالیت‌های کنسرسیوم یاد شده با مشارکت واحدهای عضو کنسرسیوم شامل بروجرد، دزفول، زهدان، کرمان، یزد، ورامین، آزادشهر و علوم و تحقیقات شد و اعلام کرد فعالیت‌ها و عملکرد دبیرخانه به صورت فصلی مورد ارزیابی قرار گرفته و در رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی عضو نیز مؤثر خواهد بود.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر