صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۹ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹

طبع، خواص، مضرات و مُصلح ذرت در ویکی آنا

ذرت كه به فارسی بلال نيز ناميده می شود، سرشار از مواد مغذی است که برای بدن مفید هستند.
کد خبر : 514199

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، بررسی‌های باستان شناسی و فسیل شناسی گیاهی نشان می‌دهد که ذرت پیوسته به صورت یک گیاه زراعی عمده تقریبا از 5000 سال پیش در مکزیک و گواتمالا کشت می‌شده است و بومی این نواحی است.


 کریستف کلمب ، یک سال پس از ورود به قاره آمریکا ، بذر ذرت را با خود به اسپانیا برد. این گیاه از آنجا به پرتقال و سپس به دیگر کشورهای اروپایی برده شد. از آنجا هم این گیاه به قاره آفریقا و تعدادی از کشورهای آسیایی از جمله هند و ژاپن راه یافت.


ذرت دارای بیش از صدها گونه متفاوت است و به رنگ‌های بسیار متنوعی وجود دارد. در حقیقت علاوه بر ذرت زرد و سفید،ذرت به رنگ‌های صورتی، بنفش، آبی، قرمز و مشکی نیز وجود دارد. جالب است بدانید اخیراً ذرت‌های چند رنگ هم در کشور آمریکا کشت شده‌اند.


خواص و مضرات بلال



  • یک غلات کامل که سرشار از ویتامین c است.

  • یک منبع غنی از ویتامین B1 است که در سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها استفاده می‌شود.

  • یبوست و بواسیر را کاهش می دهد علاوه بر این، به تولید باکتری مفید برای مبارزه بااین وضعیت نیز کمک می کند.

  •  سرشار از ویتامین B5 است که به فعالیت‌های فیزیولوژیکی در بدن کمک می‌کند.

  • حاوی فولیت است که در تولید سلول های جدید نقش قابل ملاحظه‌ای دارد.

  • ذرت ارزش غذایی زیادی دارد.




  • جهت رفع سل و اسهال  مفید است.

  • فیبر خوراکی ذرت به پایین آوردن سطح کلسترول خون کمک می‌کند.

  • احتمال ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد.

  • برای کمک به کاهش میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت مفید است.

  • زنان مبتلا به کم خونی بویژه کم خونی ناشی از کمبود ویتامین می توانند با مصرف ذرت به بهبود این نوع از اختلال کمک کنند.

  •  اسید فولیک موجود در ذرت نیز در پیشگیری از نارسایی‌ مادرزادی لوله عصبی موثر است.

  •  برخی از املاح موجود در این ماده مانند منیزیم می‌توانند گرفتگی‌های عضلانی را بهبود ببخشند.

  • به تحلیل ورم ها و خشک کردن رطوبات بدن کمک می کند.

  • جوشانده ساقه وسط بلال خونريزي از بيني را بند مي آرود.

  • براي دفع سنگ مثانه از جوشانده برگهاي بلال استفاده كنيد.

  • کاکل ذرت بعلت وجود پتاسیم ادرار آور است.




  • جوشانده ريشه ذرت براي سوزش مجاري ادراري مفيد است.

  • جوشانده وسط بلال درد شكم و معده را از بين مي برد.

  • در قديم براي معالجه سوزاك از جوشانده ساقه بلال استفاده مي كردند.

  • مصرف ذرت می تواند آلرژی زا باشد و علایمی مانند: خارش روی پوست، تورم غشای مخاطی ،حالت تهوع و...

  • ذرت خام باعث التهاب روده و اسهال می شود.

  • مصرف زیاد ذرت باعث سوء هاضمه و ناراحتی معده می شود.

  • ذرت باعث نفخ و باد شکم می شود.

  • مصرف ذرت برای دیابتی ها انسولینی خوب نیست.

  • ذرت خام باعث التهاب روده و اسهال می شود.

  • مصرف ذرت باعث پوکی استخوان می شود.

  • مصرف زیاد ذرت باعث پوسیگی دندان می شود.

  • ذرت حاوی مقدار زیادی نشاسته است که نشاسته می تواند منجر به خواب آودگی و بی حالی شود.



طبع ذرت چیست؟
مزاج آن سرد و خشک است.


مصلح ذرت چیست؟
روغن کنجد، روغن زیتون، شیره انگور، شکر سرخ یا سفید و عسل سبب اصلاح ذرت و تأثیر مثبت آن می‌شوند.



انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر