طبع، خواص، مضرات و مُصلح ذرت در ویکی آنا
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، بررسیهای باستان شناسی و فسیل شناسی گیاهی نشان میدهد که ذرت پیوسته به صورت یک گیاه زراعی عمده تقریبا از 5000 سال پیش در مکزیک و گواتمالا کشت میشده است و بومی این نواحی است.
کریستف کلمب ، یک سال پس از ورود به قاره آمریکا ، بذر ذرت را با خود به اسپانیا برد. این گیاه از آنجا به پرتقال و سپس به دیگر کشورهای اروپایی برده شد. از آنجا هم این گیاه به قاره آفریقا و تعدادی از کشورهای آسیایی از جمله هند و ژاپن راه یافت.
ذرت دارای بیش از صدها گونه متفاوت است و به رنگهای بسیار متنوعی وجود دارد. در حقیقت علاوه بر ذرت زرد و سفید،ذرت به رنگهای صورتی، بنفش، آبی، قرمز و مشکی نیز وجود دارد. جالب است بدانید اخیراً ذرتهای چند رنگ هم در کشور آمریکا کشت شدهاند.
خواص و مضرات بلال
- یک غلات کامل که سرشار از ویتامین c است.
- یک منبع غنی از ویتامین B1 است که در سوخت و ساز کربوهیدراتها استفاده میشود.
- یبوست و بواسیر را کاهش می دهد علاوه بر این، به تولید باکتری مفید برای مبارزه بااین وضعیت نیز کمک می کند.
- سرشار از ویتامین B5 است که به فعالیتهای فیزیولوژیکی در بدن کمک میکند.
- حاوی فولیت است که در تولید سلول های جدید نقش قابل ملاحظهای دارد.
- ذرت ارزش غذایی زیادی دارد.
- جهت رفع سل و اسهال مفید است.
- فیبر خوراکی ذرت به پایین آوردن سطح کلسترول خون کمک میکند.
- احتمال ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد.
- برای کمک به کاهش میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت مفید است.
- زنان مبتلا به کم خونی بویژه کم خونی ناشی از کمبود ویتامین می توانند با مصرف ذرت به بهبود این نوع از اختلال کمک کنند.
- اسید فولیک موجود در ذرت نیز در پیشگیری از نارسایی مادرزادی لوله عصبی موثر است.
- برخی از املاح موجود در این ماده مانند منیزیم میتوانند گرفتگیهای عضلانی را بهبود ببخشند.
- به تحلیل ورم ها و خشک کردن رطوبات بدن کمک می کند.
- جوشانده ساقه وسط بلال خونريزي از بيني را بند مي آرود.
- براي دفع سنگ مثانه از جوشانده برگهاي بلال استفاده كنيد.
- کاکل ذرت بعلت وجود پتاسیم ادرار آور است.
- جوشانده ريشه ذرت براي سوزش مجاري ادراري مفيد است.
- جوشانده وسط بلال درد شكم و معده را از بين مي برد.
- در قديم براي معالجه سوزاك از جوشانده ساقه بلال استفاده مي كردند.
- مصرف ذرت می تواند آلرژی زا باشد و علایمی مانند: خارش روی پوست، تورم غشای مخاطی ،حالت تهوع و...
- ذرت خام باعث التهاب روده و اسهال می شود.
- مصرف زیاد ذرت باعث سوء هاضمه و ناراحتی معده می شود.
- ذرت باعث نفخ و باد شکم می شود.
- مصرف ذرت برای دیابتی ها انسولینی خوب نیست.
- ذرت خام باعث التهاب روده و اسهال می شود.
- مصرف ذرت باعث پوکی استخوان می شود.
- مصرف زیاد ذرت باعث پوسیگی دندان می شود.
- ذرت حاوی مقدار زیادی نشاسته است که نشاسته می تواند منجر به خواب آودگی و بی حالی شود.
طبع ذرت چیست؟
مزاج آن سرد و خشک است.
مصلح ذرت چیست؟
روغن کنجد، روغن زیتون، شیره انگور، شکر سرخ یا سفید و عسل سبب اصلاح ذرت و تأثیر مثبت آن میشوند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/