صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۵ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۹
آنا گزارش می‌کند؛

فعالیت آرایشگاه‌های مختلط در برابر دید عموم!/ چه کسی پاسخگوی این ناهنجاری است؟

انتشار فیلم‌هایی مبنی بر فعالیت آرایشگاه‌های مختلط در فضای مجازی باعث شده تا خانواده‌ها نگران فرزندان خود شوند.
کد خبر : 514099

به گزارش خبرنگار انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، به‌تازگی در فضای مجازی فیلم‌هایی منتشر شده است از فعالیت آرایشگاه‌های مختلط که در این آرایشگاه‌ها مردان و زنان بدون رعایت حداقل‌های حجاب و به صورت زیرزمینی در حال فعالیت‌هایی خلاف شئونات ایرانی و اسلامی هستند که این موضوع باعث ایجاد نگرانی‌های  فراوانی در میان جامعه شده است.


تکذیب نمی‌کنیم!


به دنبال انتشار این فیلم‌ها در فضای مجازی، سازمان تعزیرات حکومتی در این خصوص واکنش نشان داد و اعلام کرد: طبق تحقیقی که صورت گرفته است، ۱۰ هزار آرایشگاه غیرمجاز در حال فعالیت هستند و در تهران به وفور گزارش داریم که مردان کارهای آرایشی را برای زنان انجام می‌دهند و بعضاً باندهای فسادی هستند که با مدیریت آرایشگاه‌ها دنبال می‌شود.


از شعار تا واقعیت


به نظر می‌رسد پلیس نیز باید در مورد رسیدگی به چنین رفتاری در جامعه اقدامات موثری را انجام دهد،  زیرا این ناهنجاری‌ها در جامعه می‌تواند عواقب خطرناکی را به همراه داشته باشد،  در همین زمینه  پیش‌تر سردار حسین اشتری،  فرمانده نیروی انتظامی،  به لزوم  امنیت اخلاقی اشاره کرد و گفت: از طرح‌های امنیت اخلاقی و طرح ناظر یک نباید غافل شویم و پلیس امنیت عمومی باید با جدیت به کار خود ادامه دهد، در طرح ناظر ۲ با مدیران و فروشندگان مغازه‌ها و پاساژها که ضوابط را اجرا نکنند، برخورد می شود.


لذا به نظر می‌رسد اگرچه تعزیرات مرجع رسیدگی است، اما مستقیم نمی‌تواند به این مسئله ورود کند و در راستای ماده ۲۷ قانون نظام صنفی اتحادیه با همکاری نیروی انتظامی می‌تواند محل‌های بدون پروانه را پلمب کند و در واقع تعزیرات در مورد آرایشگاه‌های فاقد مجوز تکلیف ندارد. 


همچنین در تهران بزرگ که بیشترین تعداد تخلفات در زمینه اخلاقی در این شهر دیده می‌شود پلیس باید هرچه سریعتر برای رسیدگی به چنین مواردی وارد شود.


در همین زمینه سردار حسین رحیمی، فرمانده تهران بزرگ نیز گفته بود: همان پلیسی که برای دستگیری سارقان،‌ مجرمان و بر هم زنندگان نظم و امنیت شب و روز نمی‌شناسند برای ایجاد نظم،‌ امنیت و انضباط اجتماعی و اخلاقی تلاش می‌کند چرا که امنیت ابعاد مختلفی دارد از جمله امنیت روانی،‌ اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و اگر یک بخش از امنیت تامین نشود امنیت کل جامعه تکمیل نخواهد شد.


عالی‌ترین مقام انتظامی پایتخت اعلام کرد: پلیس به هیچ وجه در بحث امنیت اجتماعی و اخلاقی کوتاه نخواهد آمد چرا که تکلیف و وظیفه پلیس است و پلیس به عنوان نماینده مردم و مجری قانون در عرصه امنیت اخلاقی جامعه وارد شده است.


در استان البرز چه خبر است؟


با توجه به صحبت‌های مقامات عالی انتظامی کشور به نظر می‌رسد ناهنجاری در آرایشگاه‌ها و برخی از باشگاه‌های بدنسازی ادامه دارد.


اظهارات علی‌اکبر مختاری، مدیرکل سابق تعزیرات استان البرز سند دیگری از وجود چنین ناهنجاری‌هایی در برخی از آرایشگاه‌ها است؛ وی در گزارشی که از تخلفات آرایشگاه‌های استان البرز ارائه کرده، ‌گفته بود: در برخی از آرایشگاه‌های زنانه، آرایشگرهای مرد نیز حضور دارند؛ با تمام اینها اما همچنان برخوردی جدی با آرایشگاه‌های مختلط زنانه صورت نگرفته و این آرایشگاه‌ها به کانونی برای تخلفات بزک‌کرده تبدیل شده ‌است.


زنگ خطری در راه است


قطعاً با رواج یافتن فعالیت نامتعارف اماکن مختلط، این موضوع می‌تواند به زنگ خطری برای جامعه تبدیل شود، چرا که با توجه به فرهنگ حاکم بر کشور ما، فعالیت این گونه آرایشگاه‌ها و باشگاه‌های ورزشی به عفت بانوان ما لطمه وارد خواهد کرد و با ورود دختران و پسران جوان به آرایشگاه‌ها و باشگاه‌های ورزشی مختلط مشخص نیست که چه عاقبتی در انتظارشان خواهد بود و به نظر می‌رسد پلیس و مقامات قضائی نیز باید هرچه سریعتر به این موضوع ورود کنند. 


انتهای پیام/4148/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر