صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۴ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
با استفاده از روش MTT؛

زنده‌ماندن سلول در رده‌های سلولی سرطانی بررسی شد

زنده‌ماندن سلول در رده‌های سلولی سرطانی با استفاده از روش MTT در مقاله ISI کارمند دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد مورد بررسی قرار گرفت.
کد خبر : 513631

نوذر فیاض‌بخش مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد و واحد یاسوج در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در یاسوج از چاپ مقاله ISI خود در مجله ساینتیفیک ریپورت از انتشارات «نیچر» خبر داد.


وی درباره چاپ مقاله خود در این نشریه اظهار کرد: با مشارکت و همکاری استادان راهنمای خود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد، موفق به چاپ مقاله‌ای با عنوان «Human plasma protein corona decreases the toxicity of pillar‑layer metal organic framework» شدیم که در این مقاله برای بررسی الگوی پروتئین در سطح ستون لایه چارچوب فلزی - آلی مبتنی‌بر مس (MOF) در پلاسمای انسان از طریق تابش سونوشیمیایی با روش‌های مختلف مانند میکروسکوپ الکترونی روبشی، طیف‌سنجی مادون قرمز، پراش پودر اشعه ایکس و پراش اشعه ایکس تک کریستال مشخص شد که گروه فضایی توسط اشعه ایکس تک‌بلوری یک گروه فضایی اوروترومبیک است.


مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: برای مطالعه و روشن‌کردن فعل و انفعالات بین MOF و محیط زیست، پلاسمای خون انسان به‌عنوان مدل انتخاب شد و از طیف‌سنجی فلورسانس و روش‌های SDS-PAGE استفاده شد.


فیاض‌بخش اضافه کرد: علاوه ‌بر این، زنده‌ماندن سلول در رده‌های سلولی سرطانی با استفاده از روش MTT مورد بررسی قرار گرفت و نتایج حاصل از SDS-PAGE نشان داد که بیشترین مقدار جذب‌شده بین پلاسما، پروتئین‌ها به فیبرینوژن (زنجیره‌های α ، β و γ) تعلق دارند و این پروتئین حداکثر فراوانی را نشان می‌دهد.


وی توضیح داد: با توجه به داده‌های به‌دست آمده از روش MTT، این ساختارها دارای سمیت وابسته به غلظت هستند و براساس داده‌های به‌دست آمده، MOF طراحی‌شده را می‌توان به‌عنوان یک حامل مطلوب جدید برای دارو ژن معرفی کرد و شناسایی پروتئین‌هایی که نانوذرات را احاطه کرده‌اند، ممکن است تأثیرات چشمگیری بر پاکسازی و توزیع بیولوژیکی در پزشکی نانو داشته باشد.



مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این مقاله با کمک و همکاری پیام حیاتی و محمدجعفر سلطانیان‌فرد استادان راهنمای دوره دکتری بنده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد نوشته و به چاپ رسیده است.


به گزارش آنا، نوذر فیاض‌بخش مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد، دانش‌آموخته دکتری شیمی معدنی از دانشگاه آزاد اسلامی است.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر