صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۰۹ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:

دانشگاهیان به میزانی که مورد توجه قرار می‌گیرند، احساس پیوستگی به محیط دانشگاه خواهند داشت

سید سعیدرضا عاملی، با اشاره به اهمیت به حساب آورده شدن در فرهنگ و حس تعلق اجتماعی، اظهار کرد: در محیط دانشگاه استاد و دانشجو به میزانی که مورد توجه قرار می‌گیرد، به همان میزان احساس پیوستگی به محیط دانشگاه برایشان فراهم می‌شود.
کد خبر : 513514

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وزارت علوم، حجت الاسلام والمسلمین سید سعیدرضا عاملی، در پنجاه و سومین نشست معاونان فرهنگی و اجتماعی و شصت و هشتمین نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با اشاره به اهمیت به حساب آورده شدن در فرهنگ و حس تعلق اجتماعی، اظهار کرد: در محیط دانشگاه استاد و دانشجو به میزانی که مورد توجه قرار می‌گیرد، به همان میزان احساس پیوستگی به محیط دانشگاه برایشان فراهم می‌شود.


وی در این نشست که امروز (سه‌شنبه) در سالن شهدای جهاد علمی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد، گفت: این به حساب آوردن دیگران، حداقل ارتباط و تماس اما در سطحی دیگر تأمین نیازها مطرح است.


وی در بخشی دیگر از سخنان خود افزود: افراد چون در قرنطینه و به نوعی در انزوای اجتماعی هستند، نیازمند توجه بیشتر هستند.


دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به حرکت دانشگاه علامه طباطبایی در تماس تلفنی با ۱۲ هزار دانشجوی خود، افزود: احساس به حساب آمدن یک احساس واقعی است که در زندگی اجتماعی جدید اهمیت بیشتری پیدا کرده است. افراد نیاز دارند تا دیگران به آنها توجه کند.


وی با اشاره به خصوصیت دنیاگیری کرونا، و فراگیری این بیماری، تصریح کرد: در شرایطی از کار و تلاش در محیط علمی صحبت می‌کنیم که مردم، دانشجویان و دانشگاهیان احساس خطر می‌کنند. در شرایط اضطرار، مدیریت آموزشی با شرایط غیراضطرار تفاوت جوهری پیدا می‌کند؛ باید به این تفاوت‌ها توجه کرد.


وی به شرایط خاص کرونایی در جهان به خصوص وضعیت اقتصادی مردم، اشاره کرد و افزود: افراد از یک سطح درآمدی و اقتصادی مساوی برخوردار نیستند. مسئله اقتصادی مهم است. اینکه ۱۳ سال است مقام معظم رهبری عناوین سال را اقتصادی اعلام می‌کنند به این جهت است که زندگی اقتصادی مردم در یک سطح متوسط و محترمی تأمین شود و تا این تأمین نباشد، سایر اقدامات نمی‌تواند مؤثر واقع شود. از این منظر توجه به شرایط اقتصادی مهم است. باید شرایط فرهنگی متداول را کمی تغییر دهیم. بنابراین توجه به دیگران به خصوص جامعه دانشجویی ما بسیار اهمیت دارد.


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر