صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۳۱ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۹
نشریات دانشجویی در قاب آنا/ محمدکریمی در گفتگو با آنا:

حقوق سلامت؛ حلقه گمشده نظام درمان کشور/ شماره هفتم فصلنامه علمی تخصصی «سپند» منتشر شد

مدیرمسئول فصلنامه علمی تخصصی سپند گفت: در شماره هفتم نشریه سپند به معرفی رشته حقوق سلامت و جایگاه متزلزل آن در نظام حقوقی ایران پرداخته شده و موضوع اقتصاد سلامت نیز مورد توجه قرار گرفته است.
کد خبر : 513507

محمدجواد محمدکریمی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه شماره هفتم فصلنامه علمی تخصصی سپند در تابستان امسال توسط دانشجویان حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند تهیه شد، اظهار کرد: این شماره از نشریه سپند با عنوان «حقوق سلامت؛ حلقه گمشده نظام درمان کشور» منتشر شد و در نگاه اول ممکن است به ذهن مخاطبان این مسئله متبادر شود که ارتباط بین رشته حقوق و حوزه سلامت و درمان چیست؟


وی افزود: با توجه به گسترش ارتباط میان علوم پزشکی و حقوق در تمامی شاخه‌های تخصصی و چالش‌های پیش روی حقوقدانان و متخصصان مراقبت سلامت، حقوق سلامت به‌عنوان یکی از مباحث مهم برای دانشجویان حقوق و علوم پزشکی تبدیل شده است. این حوزه میان رشته‌ای در در دهه‌های اخیر مورد توجه فراوان قرار گرفته و یکی از برجسته ترین تحولات نیم قرن اخیر در حوزه آکادمیک به شمار می‌آید.


مدیرمسئول فصلنامه علمی تخصصی سپند بیان کرد: متأسفانه در کشور ما علی‌رغم اقدامات وسیعی که در جهان برای پوشش رشته حقوق سلامت در دانشگاه‌ها صورت پذیرفته اما این حوزه مغفول واقع شده است. هرچند که در این اواخر به مدد مسئولان ذی‌ربط اقداماتی برای ورود این رشته علمی در میان گرایش‌های مختلف رشته حقوق در مقطع ارشد و دکتری صورت گرفته است.


محمدکریمی خاطرنشان کرد: حق بر سلامت، به‌عنوان یک حق ذاتی به این معناست که هرکس حق دارد تا به بالاترین استاندارد سلامت فیزیکی و روانی دستیابی داشته باشد و این حق تمام خدمات پزشکی، بهداشت عمومی، غذای کافی، مسکن مناسب، محیط کار سالم و محیط زیست تمیز را در برمی‌گیرد، مواردی که در کشور ما آن طور که باید مورد توجه قرار نمی‌گیرد.


وی عنوان کرد: این شماره از نشریه سپند به‌طور خاص به معرفی رشته حقوق سلامت و جایگاه متزلزل آن در نظام حقوقی ایران پرداخته شده و موضوع اقتصاد سلامت نیز مورد توجه قرار گرفته است. همچنین جهت تفهیم بحث در خصوص جایگاه حقوق سلامت، با سید مجید حسینی، عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران نیز مصاحبه خوبی انجام شده است. همچنین موضوع‌های مهم دیگری از جمله حقوق اجتماعی زنان، شفافیت آرای نمایندگان مجلس، راهکار کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری و دیپلماسی اسلامی مورد تحقیق و مطالعه در این فصلنامه علمی قرار گرفته است.


علاقه‌مندان می‌توانند نشریه سپند را از اینجادانلود کنید.



انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر