صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۰ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۹

مدیران معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد از کارخانه نوآوری آزادی بازدید کردند

مدیران معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی از کارخانه نوآوری آزادی بازدید کردند و با مدیران این مجموعه به تبادل نظر پرداختند.
کد خبر : 513473

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مدیران معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی امروز از کارخانه نوآوری آزادی بازدید کردند و با مدیران این مجموعه به تبادل نظر پرداختند.


این بازدید در راستای آشنایی و بهره‌گیری از تجربیات شرکت‌ها و استارت‌آپ‌های کارخانه نوآوری آزادی وابسته به  پارک فناوری پردیس صورت گرفت.


 در این دیدار مهدی عظیمیان، مدیر کارخانه نوآوری آزادی و مدیر توسعه شعب و پردیس‌های پارک فناوری پردیس گفت: از تأسیس پارک پردیس حدود ۱۹ سال می‌گذرد و اینجا محلی برای حضور شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان است و بالغ بر ۲۵۰ شرکت در این بستر حضور فعالانه دارند.


وی افزود: در پارک فناوری فرصت‌ها صرفاٌ برای شرکت‌هاست، اما در کارخانه نوآوری این فرصت در اختیار افراد و ایده‌پردازان قرار گرفته است.


مدیر کارخانه نوآوری آزادی با بیان اینکه در کارخانه زنجیره کارآفرینی پایدار شکل گرفته که شامل رویداد کارآفرینی، شکل‌گیری، شتاب‌دهنده، رشد و گسترش است خاطرنشان کرد: اولین کارخانه نوآوری با همکاری بخش خصوصی و دولت راه‌اندازی شده که این کارخانه بزرگترین محل تجمع استارت‌آپ‌های کشور است.


عظیمیان بیان کرد: بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان برای این کارخانه هزینه و سرمایه‌گذاری شده و امروز فضای کارخانه به بیش از ۱۸ هزار متربع است که فضای مذکور ظرفیت میزبانی از ۲۵۰۰ تن از ایده‌پردازان و ۵۰۰ استارت‌آپ را داراست.


وی ادامه داد: تأمین سرمایه نقدی، آموزش‌های تخصصی و فنی، ارائه فضای لازم کاری و همچنین ارتباط با شبکه سرمایه‌گذاران در این کارخانه ارائه می‌شود.


مدیر کارخانه نوآوری آزادی با اشاره به اینکه شعبه دوم کارخانه متعلق به دولت است افزود: فضای اشتراکی و ۳۰ دفتر برای استارت‌آپ‌ها درنظر گرفته شده است. خوشبختانه در مراکز استان‌ها 10 کارخانه نوآوری ایجاد شده‌اند و این نوع بسترسازی در استان‌ها مورد توجه مسئولان قرار گرفته است.


در پایان، مدیران معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی ضمن بازدید از کارخانه، به بیان تجربیات و انتقال تجربیات فی مابین دانگاه آزاد و پارک پردیس با مسئولان کارخانه پرداختند.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر