صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۵۲ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۹
اسلامی در مراسم الحاق ۷۰ دستگاه واگن و لکوموتیو به شبکه ریلی:

سهم ریل از جابجایی بار تا حدود ۱۵ درصد افزایش می‌یابد

وزیر راه گفت: معتقدیم که تا پایان امسال، سهم ریل از جابجایی بار تا حدود ۱۵ درصد افزایش می‌یابد چراکه پارسال تا قبل از شیوع ویروس کرونا به حدود ۱۳ درصد رسیده بود.
کد خبر : 513257

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از صداوسیما؛ محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در مراسم الحاق ۷۰ دستگاه انواع واگن بار، مسافری و لکوموتیو به شبکه ریلی کشور گفت: با الحاق دو هزار دستگاه انواع ناوگان ریلی به شبکه راه‌آهن کشور تا پایان سال، این سهم باز هم افزایش خواهد یافت.


وزیر راه و شهرسازی با اشاره به سهم بالای جاده در جابجایی بار و مسافر، افزود: باید تلاش شود بخش ریلی با افزایش جذابیت‌ها برای مسافران و صاحبان بار، سهم بیشتری در حمل کالا و مسافر کشور پیدا کند.


وی با اشاره به جابه‌جایی ۲۲ میلیون تن بار در جاده‌های کشور از افزایش ۲ برابری سهم ریلی از بارگیری بنادر تا پایان مردادماه خبر داد و گفت: تا پایان مرداد امسال، میزان جابجایی بار از بنادر در حوزه ریلی ۲.۲ برابر بیشتر از همین بازه زمانی در سال گذشته شده و مسلماً به هدف‌گذاری صورت گرفته که ساخت و بهره‌برداری ۲۰۰۰ دستگاه ناوگان جدید ریلی است، می‌رسیم.


اسلامی افزود: امسال ساخت و بهره‌برداری از ۲۰۰۰ دستگاه ناوگان ریلی را هدف‌گذاری کردیم چراکه مطمئن هستیم با وجود بهره‌برداری از ۳۲۹ دستگاه ناوگان جدید ریلی در پنج ماه امسال و با توجه به شوق و اشتیاق واگن‌سازان و شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی از نوسازی ناوگان، به این هدف خواهیم رسید چرا که پارسال ۷۷۸ دستگاه واگن و لکوموتیو ساخته شده بود و این نشان از جهش و رشد در این زمینه دارد.


وی اضافه کرد: امیدواریم با رفع مشکلات و موانع ناخواسته در حوزه‌هایی مانند تأمین نهاده‌هایی، چون فولاد و مشکلات بانکی که به زودی برطرف می‌شود در ماه‌های آینده شاهد تحویل تعداد بیشتر ناوگان ریلی باشیم و تا پایان سال بتوانیم ۲۰۰۰ دستگاه ناوگان ریلی جدید به خطوط راه‌آهن وارد کنیم.


وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه سفارش مکتوب برای ساخت بیش از ۸۰۰۰ دستگاه ناوگان جدید، خبری امیدوارکننده برای سازندگان لکوموتیو واگن‌سازان است، گفت: به‌رغم مزاحمت‌های همیشگی دشمنان، چرخ اقتصاد کشور می‌چرخد و با وجود آنکه آن‌ها می‌گویند اقتصاد ایران خوابیده و فلج شده است باید گفت که از اول شهریور تا روز گذشته، بیش از ۲۲ میلیون تن بار با بارنامه رسمی در جاده‌های کشور جابه‌جا شده است که این، نشان دهنده اقتصاد فعال است، چرا که نه‌تنها نشانه‌ای از رکود ندارد بلکه رشد را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد.


اسلامی افزود: سهم ریل از بار بر اساس آمار و اطلاعات به دست آمده از بنادر در مقایسه با سال گذشته ۲.۲ برابر رشد در پنج‌ماهه امسال داشته است و هرقدر راه‌آهن بیشتر خود را به مراکز بار و لجستیک نظیر کارخانجات و معادن متصل کند، مزیت بیشتری برای صاحبان بار داشته و می‌تواند سهم ریل را در حوزه باری افزایش دهد.


وی تصریح کرد: سال گذشته و قبل از شیوع ویروس کرونا در کشور، سهم ریل در حوزه مسافری نسبت به سال ۱۳۹۷، شش درصد رشد یافت و اگر به کرونا برنمی‌خوردیم قطعاً سهم ریلی در حوزه باری و مسافری در سال جاری نیز افزایش نیز می‌یافت، اما معتقدیم که تا پایان امسال، سهم ریل از جابجایی بار تا حدود ۱۵ درصد افزایش می‌یابد چراکه پارسال تا قبل از شیوع ویروس کرونا به حدود ۱۳ درصد رسیده بود.


وزیر راه و شهرسازی افزود: صنعت ریلی امروز وابستگی‌هایش به صورت مستمر کاهش می‌یابد و خودکفایی آن از طریق ارتقای استانداردها بیشتر می‌شود و ایران نه فقط به عنوان بهره‌بردار، بلکه به عنوان صاحب فناوری و صنعت در حوزه ریلی شناخته می‌شود و به سمتی می‌رود که بتواند فراتر از جغرافیای خود بازار پیدا کند و تاکنون در ماه‌های گذشته گام‌های بلندی در این زمینه برداشته است.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر