اختلافات امارات و رژیم صهیونیستی/ ابوظبی متن توافقنامه عادیسازی را خوانده است؟
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، پایگاه خبری الوقت در گزارشی نوشت: بعد از اشتباه راهبردی امارات در عادیسازی روابط با دشمن صهیونیستی و به تعبیر مقامهای فلسطینی خنجر به پشت آل نهیان به موضوع فلسطین، اقدامات دیگری نیز برای تقویت این توافق انجام شد که آخرین آن استقبال از هیئت صهیونیستی-آمریکایی در نخستین پرواز تجاری از فرودگاه بنگوریون به فرودگاه ابوظبی و با پروازی بود که از حریم هوایی عربستان سعودی انجام شد.
بیشتر بخوانید:
نشست دبیران کل مقاومت در بیروت؛ اقدامی خوب ولی ناکافی
این گزارش میافزاید: امارات، آمریکا و رژیم غاصب در بیانیه مشترکی بعد از این سفر، چنین اقدامی را در خاورمیانه شجاعانه توصیف کردند و مدعی شدند میتواند باعث برقراری ثبات در منطقه شود. آنها همچنین ادعا کردند توافقاتشان میتواند تفکر نوینی در زمینه مرتفع کردن مشکلات منطقه و شیوه برخورد با تهدیدات به وجود آورد.
در این بیانیه سهجانبه همچنین ادعا شده است توافق امارات با دشمن غاصب که با حمایت و نظارت آمریکا انجام شد، میتواند به بهبود و درمان مشکلات منطقه کمک کند و ابوظبی با هدف پایان دادن به مشکلات و تنشها و کاستن از درگیریهای میان اسرائیل و فلسطینیان و کشورهای پیرامون سرزمینهای اشغالی همچون سوریه و لبنان که در بدترین وضعیت ممکن در چند سال اخیر به سر میبرند، وارد توافق شده است.
الوقت نوشت: ادعای امارات در حالی است که عمده مشکلات فلسطینیان و مردم عراق، سوریه و لبنان دخالتهای آمریکا در امور منطقه و جنایتهای دشمن صهیونیستی در نوار غزه و توطئههای آنها در مناطقی همچون کرانه باختری و جولان اشغالی است.
امارات متن توافقنامه را نخوانده است!
این پایگاه خبری عربزبان در ادامه مینویسد: ساعاتی از رسانهای شدن موضوع توافق عادیسازی روابط امارات با دشمن صهیونیستی نگذشت که جدال مقامهای ابوظبی و تلآویو بر سر نظامی بودن یا نبودن ابعاد آن خبرساز شد و پس از تأیید و تکذیبهای دو طرف، یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه امارات نظامیبودن توافقنامه را رد کرد.
الوقت میافزاید: نکته بعدی بر سر فروش جنگندههای اف-35 به امارات بود که ابوظبی همچنان بر خرید آن از آمریکا و دشمن صهیونیستی بر مخالفت و جلوگیری از فروش آن تأکید میکنند. این اختلافات و صحبت مقامهای دو طرف در حالی مطرح میشود که همچنان شرکت عربستان در مراسم امضای توافقنامه در واشنگتن در هالهای از ابهام قرار دارد و گویی ابوظبی بدون توجه به خواست دیگر طرفهای عربی و حتی بدون مطالعه وارد فرایند اجرای توافقنامه و امضای آن شده است.
کذب بودن ادعاهای امارات آنجایی آشکار میشود که در همپوشانی با اظهارات مقامهای صهیونیستی از تشکیل ائتلاف برای مقابله با نفوذ ایران در منطقه سخن میگویند و در راستای اقدامات اسرائیل در سرزمینهای اشغالی گام برمیدارند.
این گزارش میافزاید: چگونه میتوان از ثبات در منطقه صحبت کرد و وعده ساخت پلهای عادیسازی را در میان کشورهای عربی داد، در حالی که بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی طبل جنگهای آینده را در مرزهای لبنان و سرزمینهای اشغالی از هماکنون به صدا درآورده است. امارتنشینهای ابوظبی آرزوهای دور و درازی برای امنیت و ثبات منطقه دارند، ولی ظاهراً ابتدا فراموش کردهاند متن توافقی را که مدعی برقراری ثبات است، بخوانند.
الوقت در پایان گزارش نوشت: گرچه رسانههای محور عبری-غربی از فرصتی تاریخی سخن میگویند، ولی اقدام ابوظبی به معنای واقعی کلمه خسارتی تاریخی است که امارات با آن تلاش میکند داشتهها و سرمایههای چندین ساله مقاومت و کشورهای عربی را بر باد دهد. خنجری از پشت که برخی مسئولان فلسطینی و عربی آن را مثال زدهاند، تعبیر قابل تأمل و واقعی از وضعیت موجود در روابط امارات و خیانتی است که در قبال آرمان فلسطین انجام دادهاند.
انتهای پیام/4106/4033/پ
انتهای پیام/