صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۱ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۹
کرمی مطرح کرد؛

طرح شهید احمدی روشن، طرحی برای حمایت از نخبگان کشور

مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: در طرح شهید احمدی روشن امکانی برای نخبگان فراهم شده که بدون آزمون از سطح کارشناسی ارشد به دکتری بروند.  طرح شهید احمدی روشن مختص دانشجویان کارشناسی تا دکتری و طرح شهید چمران نیز مختص دانشجویان پسادکتری است.
کد خبر : 512836

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، پرویز کرمی در آیین رونمایی از طرح شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان که پیش از ظهر امروز در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، بیان کرد: بنیاد ملی نخبگان در راستای اجرایی سازی سند راهبردی در بحث نخبگان اقدامات ملی و سیاست‌گذاری‌های بسیاری دارد که در دو بخش عمده دانشجویی و فارغ‌التحصیلان و پسادانشجویی انجام می‌شود.


وی افزود: حمایت‌های بنیاد در قالب جوایز مطرح می‌شود تا در کنار پرورش استعدادها به شناسایی استعدادهای برتر نیز می‌پردازد. استعدادهای برتر برای خوب دیدن  کار گروهی آموزش می‌بینند تا نخبگان مسئولیت‌پذیر و ریسک‌پذیر بار بیایند. طرح شهید احمدی روشن که تاکنون چهار دوره از آن برگزار شده، یکی از طرح‌های بنیاد ملی نخبگان است که در آن استاد دانشگاه طرح پژوهشی را مطرح می‌کند و دانشجویان با توجه به حوزه علاقه‌مندی خود در آن ثبت‌نام می‌کنند تا مشکلات کشور را رفع کنند.


مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: طرح شهید تهرانی مقدم تأمین‌کننده نیروی انسانی شرکت‌های دانش‌بنیان است و دانشجویان را به مهارت‌آموزی تشویق می‌کند و از سوی دیگر برای آن‌ها اشتغال‌زایی می‌کند. طرح شهید بابایی شامل برگزاری رقابت‌های مسئله محور می‌شود که در ان برای رفع مشکلات و چالش‌های کشور تلاش می‌شود.


کرمی با اشاره به این‌که طرح شهید شهریاری مختص جذب هیئت‌علمی دانشگاه‌های برتر از میان استعدادهای برتر و نخبگان است، بیان کرد: در طرح شهید احمدی روشن امکانی برای نخبگان فراهم شده که بدون آزمون از سطح کارشناسی ارشد به دکتری بروند.  طرح شهید احمدی روشن مختص دانشجویان کارشناسی تا دکتری و طرح شهید چمران نیز مختص دانشجویان پسادکتری است.


وی افزود: طرح شهید صیاد شیرازی گذراندن خدمت سربازی در قالب خدمت به شرکت دانش‌بنیان است که شامل طرح امریه و انجام پروژه برای شرکت‌های دانش‌بنیان می‌شود. طرح رهنمون نیز شامل وام مسکن و سایر تسهیلات به دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان بنیاد است.


مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان مطرح کرد: یکی دیگر از جوایز بنیاد اختراعات کاربردی است که قابلیت تجاری‌سازی نیز داشته باشند. دانشجویان و نخبگان پس از ثبت اختراع خود در سامانه سینا می‌توانند از تسهیلات دانشجویی که در سه سطح ارائه می‌شود، استفاده کنند.


کرمی با اشاره به این‌که باید از علم، فناوری و دانش در رفع مشکلات کشور استفاده کرد، گفت: برای این‌که نخبه از استعداد برتر به نخبگی برد به آموزش و توانمندسازی نیاز دارد.


انتهای پیام/۴۰۲۱/4112/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر