صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۰۰ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
هشدار گوترش درباره گرسنگی میلیون‌ها انسان؛

قحطی در کنگو، یمن، نیجریه و سودان روبه فزونی است

دبیر کل سازمان ملل متحد در خصوص خطر قحطی و نبود ایمنی غذایی گسترده در چهار کشور کنگو، یمن، شمال شرقی نیجریه و سودان جنوبی که جنگ و درگیری بر آن‌ها سایه افکنده هشدار داد و اعلام کرد جان میلیون‌ها انسان در خطر است.
کد خبر : 512678

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد در خصوص خطر قحطی و نبود ایمنی غذایی گسترده در چهار کشور کنگو، یمن، شمال شرقی نیجریه و سودان جنوبی که جنگ و درگیری بر آن‌ها سایه افکنده هشدار داد و اعلام کرد جان میلیون‌ها انسان در خطر است.


آنتونیو گوترش در یادداشتی به اعضای شورای امنیت سازمان ملل که به دست آسوشیتدپرس رسیده، اعلام کرد این چهار کشور طبق گزارش جهانی ۲۰۲۰ در خصوص بحران‌های غذایی و ایمنی غذایی، جایگاه بحرانی‌ترین مناطق را در جهان کسب کرده‌اند.


گوترش در این یادداشت گفت: نیاز است تا اقدامی صورتی گیرد. پس از سال‌ها درگیری و خشونت، مردم جمهوری دموکراتیک کنگو، یمن، شمال شرقی نیجریه و سودان جنوبی در حال رویارویی با شبح فزاینده نبود ایمنی غذایی و قطحی احتمالی هستند.


او در ادامه افزود: شاخص‌های کلیدی در حال بدتر شدن در شماری از کشور‌های دیگر به مانند سومالی، بورکینافاسو و افغانستان هستند که بر اثر درگیری آسیب‌دیده‌اند. اوضاع از کشوری به کشور دیگر متفاوت است؛ اما غیرنظامیان کشته، زخمی و بی‌خانمان می‌شوند؛ معیشت آن‌ها نابود شده و دسترسی آن‌ها به غذا در میان افزایش وضعیت شکننده کنونی، مختل می‌شود. این در حالی است که هم‌زمان فعالیت‌های بشردوستانه نیز مورد حمله قرار گرفته، مورد تعویق قرار می‌گیرد و یا کمک‌هایی که جان افراد را نجات می‌دهند، با مانع مواجه می‌شوند.


او همچنین اعلام کرد نبود ایمنی غذایی در کشور‌های خسارت دیده بر اثر درگیری‌ها، به سبب حوادث طبیعی و شوک‌های اقتصادی و بحران‌های بهداشتی، خصوصاً پس از شیوع کرونا رو به فزونی است.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر