صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۰ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
بیابان‌نورد تشریح کرد؛

کرسی‌ها و نشست‌های علمی در تمدن‌سازی اسلامی چه جایگاهی دارند؟

رئیس هیئت‌‌ اندیشه‌ورز دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: کرسی‌های تولید علم و نظریه و نشست‌های علمی در راستای تمدن‌سازی اسلامی جایگاه ویژه‌ای دارند و می‌توانند ما را به‌سمت نظریه‌ها و روش‌های بومی هدایت کنند.
کد خبر : 512496

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شیراز، کرسی علمی – ترویجی روش تحلیل محتوا، از کمی‌گرایی تا کیفی‌گرایی از سلسله کرسی‌های طراحی شده هیئت‌‌ اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس برگزار شد.


علی‌‌رضا بیابان‌نورد رئیس هیئت اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس درباره کرسی علمی – ترویجی روش تحلیل محتوا، از کمی‌گرایی تا کیفی‌گرایی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد، اظهار کرد: از آنجایی که بحث‌های مرتبط با روش‌شناسی جایگاه ویژه‌ای در تولید علم و شناخت جهان اجتماعی دارد، این هیئت در استان فارس نخستین نشست در این زمینه را برگزار کرده و امیدوار است سلسله نشست‌هایی در این زمینه با همکاری استادان ادامه پیدا کند.


وی افزود: در راستای تمدن‌سازی اسلامی، کرسی‌های تولید علم و نظریه و نیز نشست‌های علمی جایگاه ویژه‌ای دارند و می‌توانند ما را به‌تدریج به‌سمت نظریه‌ها و روش‌های بومی و متناسب با نیازهایمان هدایت کنند و آغازی بر پروژه بزرگ «حکمی‌سازی» علوم انسانی و هنر باشند.


این مسئول گفت: در واقع برای دستیابی به تمدن اسلامی و قرارگرفتن در مسیر تعالی آن، راهی جز عبور از علوم انسانی موجود و حرکت به سمت علوم انسانی مطلوب وجود ندارد و بحث حکمی‌سازی می‌تواند در این میان جایگاه ویژه‌ای داشته باشد.


بیابان‌نورد خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران در واقع در جریان تحقق و رسیدن به اهداف خود در دهه پنجم باید بر علوم انسانی و حکمی‌سازی آن متمرکز شود و ابتدای این مسیر فعالیت مضاعف بر روی روش است که باید در این راستا، ابتدا غرب‌شناسی دقیقی صورت گیرد و پارادایم‌های مختلف و عناصر و جزئیات آنها مورد بررسی و تدقیق قرار گیرد و پس از آن به سمت تولید تئوری‌های بومی و متناسب با شرایط اقدام شود.


رئیس هیئت اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس افزود: در این جلسه تلاش شده بود علاوه بر حضور استادان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و به ویژه دکتری در این جلسه حضور داشته باشند که با استقبال خوبی روبرو شد.


به گزارش آنا، در نشست علمی کرسی علمی – ترویجی روش تحلیل محتوا، از کمی‌گرایی تا کیفی‌گرایی محمدرضا قائدی به‌عنوان ارائه‌کننده، حجت‌الاسلام حمید محمودیان و محمد‌علی اخگر به‌عنوان منتقد و علی‌رضا بیابان‌نورد به عنوان مدیر نشست و تعداد قابل‌توجهی از استادان واحدها و مراکز استان حضور و در برگزاری این نشست، بسیج اساتید دانشگاه، دفتر هم اندیشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت دانشجویی و فرهنگی و معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز همکاری داشتند.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر