صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۹ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۹
مدیرعامل پویا پروتئین عنوان کرد؛

اولویت‌ تحقیقاتی صنعت پروتئین در کشور چیست؟

مدیرعامل شرکت پویا پروتئین، اولویت‌ تحقیقاتی صنعت پروتئین در کشور را تحقیق روی طعم‌دهنده‌ها، طعم مواد غذایی و معطرکننده‌های گیاهی، موشن‌گرافی، بررسی ذائقه مردم، کنترل کیفی و رصد کامل محصولات عنوان کرد.
کد خبر : 512316

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرقدس، محمود کریم‌نژاد در دیدار عبدالله قاسمی پیربلوطی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس اظهار کرد: خروج از فضای تئوری و حضور استاد و دانشجو در صنایع با ایجاد پایلوت‌های تولیدی کوچک از ضرورت‌های ارتباط صنعت و دانشگاه است.


وی خاطرنشان کرد: حضور دانشجویان در صنعت در قالب‌های مختلف کارآموزی، طرح تحقیقاتی، کارورزی، مهارت‌افزایی، اجرای پروژه و انجام امور تحقیقاتی صنایع پروتئینی بسیار حائز اهمیت است و می‌تواند در پویایی دانشگاه نقش مهمی داشته باشد.


مدیرعامل شرکت پویا پروتئین تصریح کرد: تحقیق درباره تولید استابلایز(Stabilizer) که  عمدتاً وارداتی است و همچنین تحقیق روی طعم‌دهنده‌ها، طعم مواد غذایی و معطرکننده‌های گیاهی، بسته‌بندی، موشن‌گرافی و تبلیغات، بررسی ذائقه مردم، کنترل کیفی و رصد کامل محصولات از طریق js، بسته‌بندی محصولات از نیازمندی‌ها و اولویت‌های تحقیقاتی صنعت پروتئین در کشور است.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر