صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۰ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹

چگونه از همسرمان پول بگیریم؟

امکان دارد چند وقتی از ازدواج تان گذشته باشد، ولی هنوز در نحوه پول گرفتن از همسرتان مشکل داشته باشید.
کد خبر : 512248

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، بسیاری از زوجین قبل از ازدواج در مورد مسایل مالی صحبت نمی‌کنند و همین مسئله در آینده سبب دلخوری‌هایی می‌شود.


شاید صحبت در مورد مسایل مالی را موضوعی پیش پا افتاده یا خجالت آور تصور می‌کردید، ولی هنوز هم دیر نشده. شما می‌توانید با استفاده از اصول و شیوه‌های درست از شوهرتان پول بگیرید.


بی اعتنایی شوهر برای پول دادن به چه علتی است؟


بی اعتنایی شوهر برای پول دادن صرفا به معنای خساست او نیست. گاهی امکان دارد هدف‌های شما برای هزینه کردن متفاوت باشد؛ به عنوان نمونه ممکن است شما پول فعلی خود را برای عوض کردن وسیله‌ای از منزل احتیاج داشته باشید در حالیکه همسرتان سرویس کردن ماشین و یا مورد دیگری را واجب بداند.


این به مفهوم خساست نیست. بلکه تفاوت بین اولویت بندی هزینه‌های شما است. اما مورد‌های زیادی هم وجود دارد که مرد زندگی نسبت به خرج و مخارج بی اهمیت است.


به نیاز‌های خانواده رسیدگی نمیکند و بار این مسوولیت را بر دوش همسر خویش انداخته است. زنان هرچقدر هم استقلال مالی و شخصیتی داشته باشند بازهم دوست دارند مرد زندگیشان فردی توانمند و مسئولیت پذیر باشد. تا با ارامش به وی و محبّت هایش تکیه کنند.


پس این احتیاج هر زن و فرزندی است که از حمایت‌های مادی و معنوی مرد زندگی خویش برخوردار باشند. ولی گاهی به علت مواردی مثل بی‌پولی، مشکلات اخلاقی، اعتیاد و یا خساست از این حق خود محروم میشوند.


با استفاده از روش‌ها و رفتار درمانی‌هایی که مرکز‌های مشاوره خانواده در اختیار زوجین قرار می‌دهند در موارد مختلفی می‌تواند مشکلات را ریشه یابی و حل کرد.


پس چنانچه حس میکنید مشکل شما به همسرتان علل زیاد و عمقی ندارد و تنها بر سر مسایل کوچکی مثل بی تفاوتی شوهر برای پول دادن اختلاف نظر دارید بهتر است با مراجعه به یک مشاوره خانواده اوضاع را بهبود ببخشید.


برای پول گرفتن از شوهر خویش شفاف باشید


مخارج خود را بطور شفاف ثبت کنید و چنانچه لازم بود با شوهرتان در میان بگذارید. با شوهرتان جلسه بگذارید و پس از چند ماه که مخارج خود را ثبت کردید میانگین هزینه ماهیانه خویش را بیان کنید.


چنانچه از وی انتظار دارید که احتیاج مالی شما را تامین کند؛ باید انتظار هم داشته باشید که وی بخواهد از کلیت مخارج شما آگاهی داشته باشد. در مقابل شما هم این انتظار را از او دارید. در این جلسات میتوانید خودتان به مدیریت مالی او کمک کنید.


طبق درآمدی که دارد هزینه‌های منزل، هزینه‌های شخصی همسرتان، پس انداز‌ها و کمک هزینه خودتان را باهم محاسبه کنید تا مسایل مالی برای هر دو شما شفاف باشد. این شفافیت‌ها به صمیمیت و اعتماد شما دو نفر در نتیجه داشتن یک خانواده موفق کمک می‌کند.


شیوه رفتار درمقابل خساست همسر


این که شما بگویید فلان مبل را بخریم و همسرتان بگوید: گران است، علت بر خساست همسر نیست بلکه انسان خسیس امکانات و رفاه را بر خود و خانواده اش حرام نموده و هر چه کسب می‌کند برای روز مبادا می‌گذارد. در حقیقت چنین انسان‌هایی زندگی نمی‌کنند بلکه تنها پول جمع می‌کنند.


گاهی بعضی برای مخارج شان اولویت بندی می‌کنند، مثلاً ترجیح می‌دهند درآمدشان را در سفر خرج کنند تا خرید لباس! درصورتی که اولویت شما و همسرتان تفاوت کند، امکان دارد گمان کنید او خسیس است، زیرا هنگامی که میخواهید پولی را هزینه کنید او مخالفت می‌کند، ولی علت مخالفتش خرج کردن پول به نوعی دیگر است.


اگر چنین باشد شما باید به دنبال رسیدن به تفاهم بر سر نوع خرج کردن باشید.


در بسیاری از مواقع که همسران از خساست همسر شکایت دارند، در حقیقت اختلاف آن‌ها در اولویت بندی مخارج سبب شده است تا چنین فکری داشته باشند.


این مشکل، خساست همسر، بیشتر به وسیله خانم‌ها بیان می‌شود ودر خانم‌های خانه‌دار که محل تأمین کلیه نیاز‌های شان، همسرشان است، خیلی شدید‌تر به چشم می‌آید.


ولی اگر شما هم از آن گروه افرادی هستیدکه همسرتان واقعاً خسیس است و این خصوصیت به صورت یک مشکل آزار دهنده، ارامش زندگیتان را به هدر داده است، برایتان چند پیشنهاد داریم:


خساست‌های رفتاری اصولاً آموخته میشوند


مثل هر مشکل دیگری در نخستین مرحله شما را دعوت به ارامش می‌کنیم. فراموش نکنید که برای حل مشکلات رفتاری باید صبور بود و توقع نداشت که طرف مقابل در یک شب یا یک ماه بتواند رفتار خویش را تغییر دهد.


چنانچه بخواهید واقع بین باشید باید رویای یک همسر دست و دلباز را فراموش کنید. یک همسر خسیس نمی‌تواند تبدیل به یک انسان دیگر شود. تنها باید تلاش کنید تا رفتار وی را تعدیل و ترمیم کنید.


تربیت زمان بچگی، شیوه رفتار والدین و حتی مشکلات زندگی امکان دارد از همسر شما یک شخص خسیس ساخته باشد پس باید او را درک نموده و رفتار امروزش را یک رفتار عمدی برای آزار دادن خود به حساب نیاورید.


درصورتی که به وی و خساستش از این دریچه نگاه کنید کم‌تر ناراحت شده و ارام‌تر خواهید بود.


خساست می‌تواند ضرر‌های جبران ناپذیری به زندگی برساند


تا پیش از ازدواج همسر شما متوجه اسیب‌های رفتارش نشده است، نهایتاً به خاطر خساستش از معاشرت درست با دوستان، گردش، لذت هدیه دادن و …. خویش را محروم نکرده بود، ولی در زمان متأهلی و زندگی مشترک باید به وی بفهمانید که خساستش میتواند ضرر‌های جبران ناپذیری به زندگی اش برساند و بزرگترین زیان، ناخشنودی شماست.


البته هنر بیان و فهماندن این مطلب به او، چیزی است که ما نمی‌توانیم نسخه واحدی برای آن بپیچیم و به شما بگوییم این چنین عمل کنید یا این حرف‌ها را بگویید، این توانایی شماست که بر اساس شناختی که از شریک زندگیتان دارید، راه نفوذ به وی و بیان مشکل رفتاری اش را پیدا کنید.


هنگامی که از رفتار همسرتان غمگین و عصبی می‌شوید، ناراحتی تان را ابراز کنید


البته نه با دعوا و جنجال بلکه به او توضیح بدهید که از رفتار‌های او ناراحت می‌شوید و خجالت می‌کشید. این توضیح و ابراز ناراحتی ما به صورت منطقی، تلنگری برای تجدیدنظر در رفتار‌های نامناسب اوست.


خرج نکردن‌ها به معنی دوست نداشتن شما نبوده


از نظر یک فرد خسیس، هر خریدی غیر ضروری است حتی امکان دارد اگر قرار باشد هدیه‌ای برای سالگرد ازدواج و یا تولد شما برایتان تهیه کند، ترجیح بدهد آنرا به صورت نقدی پرداخت کند البته از شما هم بخواهد تا بجای خرج کردن، آن پول را پس‌انداز کنید برای این که یک شخص خسیس خرید هر چیز را غیرلازم می‌داند پس توقع نداشته باشید که دسته گل برایتان بخرد بلکه درک کنید این خرج نکردن‌ها به معنی دوست نداشتن شما نبوده بلکه یک عادت رفتاری است.


هنگامی که قصد دارید چیزی را بخرید، حتماً با او مشورت کنید.


اگر به صورت انتحاری خرید کنید و بعد به همسرتان خبر بدهید، چه بسا با رفتار بسیار نامناسب وی روبرو خواهید شد. فکر نکنید با تکرار این کار، عادت می‌کند.


سعی کنید در مواقع ارامش، نیازتان را به داشتن و خرید آن وسیله با جملات منطقی بیان کنید. باید او راتوجیه کنید که واقعاً نیازمند داشتن آن وسیله هستید.


توقع نداشته باشید درصورتی که به دنبال تغییر مبلمان خانه هستید تنها به این دلیل که رنگ آن تکراری شده و یا خواهرتان مبلمانش را عوض نکرده، همسر شما بپذیرد.


برای خرید‌های شخصی تنها بروید


برای خرید‌های شخصی تنها بروید، ولی پیش از خارج شدن از خانه، حتماً به همسرتان اطلاع بدهید تا حس کنارگذاشته شدن به او دست ندهد. توافق کنید که این تصمیم برای سلامت روحی- روانی هر دوی ما لازم است.


اگر تمرین کنید که برای موضوعات گوناگون با یکدیگر همفکری کرده و حرف بزنید، دخل و خرج منزل تان هم میتواند مورد مشورت قرار بگیرد. مهم است که خود را انسانی بی فکر و بدون آینده نگری نشان ندهید بلکه کاری کنید تا همسرتان به مدیریت اقتصادی شما ایمان بیاورد.


قبول دارم که خسیس بودن طرف مقابل میتواند بسیار اذیت کننده باشد.


ولی اگر نمی‌توانید همسر خویش را تغییر دهید وی را با همین اخلاق بپذیرید تا به این ترتیب کم‌تر از نظر روحی اذیت شده و با قبول کردن شرایط ارامش به زندگی شما باز خواهد گشت.


 


منبع:بیتوته


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: ازدواج خانواده
ارسال نظر