صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۱۰ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹
حجت‌الاسلام جعفری:

کشتی نجات سیدالشهدا سریع‌ترین مسیر برای رشد و تکامل انسان است

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق گفت: کشتی نجات سیدالشهدا سریع‌ترین مسیر برای رشد و تکامل انسان است.
کد خبر : 510880

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مراسم عزاداری ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) با حضور مسئولان شهری و استانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق برگزار شد.
در این مراسم مسئولان بخشداری خاوران، اعضای شورای اسلامی شهر قیامدشت، امام‌جمعه قیامدشت، شهردار منطقه، فرماندهان بسیج و سپاه منطقه، اعضای شورای روستایی چهلقز و دهیار این روستا، مسئولان نیروی انتظامی، دادستانی قیامدشت، نمایندگان ولی‌فقیه در سپاه منطقه، مسئولان بسیج دانشجویی، اساتید استانی، دیگر مسئولان منطقه و جمعی از کارکنان واحد تهران شرق حضور داشتند.
پس از برگزاری مراسم زیارت پرفیض عاشورا و سینه‌زنی، عباس گوهری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق عرض خیرمقدم و خوش‌آمد به همه مدعوین و میهمانان داشت و حجت‌الاسلام حمیدرضا جعفری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد تهران شرق مطالبی در اهمیت روضه‌های حسینی در زندگی انسان ایراد کرد.
حجت‌الاسلام‌ حمیدرضا جعفری در خصوص اهمیت روضه و بکاء بر اباعبدالله اظهار کرد: کل الخیر فی باب الحسین، همه خیرها در دستگاه اباعبدالله وجود دارد؛ همه اهل‌بیت (علیهم السلام) کشتی نجات هستند ولی بر اساس روایات سفینه الحسین اسرع بوده و کشتی نجات سیدالشهدا سریع‌ترین مسیر برای رشد و تکامل انسان است.
وی افزود: طبق روایت مرحوم مجلسی اولین اثر بکا و گریه بر اباعبدالله توجه و درود خاص خداوند است و به روایت رَسُولُ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله و سلم)، مرحوم مجلسی در جلد ۴۴ کتاب شریف بحارالانوار آورده اشاره کرده ایت که ایشان فرمودند: أَلَا وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى الْبَاكِينَ عَلَى الْحُسَيْنِ رَحْمَةً وَ شَفَقَةً وَ اللَّاعِنِينَ لِأَعْدَائِهِمْ وَ الْمُمْتَلِئِينَ عَلَيْهِمْ غَيْظاً وَ حَنَقا. (بحارالانوار/ ج 44/ ص 306) آگاه باشيد؛ خدا بر گریه‌کنندگان امام حسين (عليه السلام) و اشخاصى كه دشمنان او را لعنت كنند و افرادى كه قلبشان از غيظ و غضب بر آنان پر باشد صلوات و رحمت می‌فرستد.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق بیان کرد: اولین پاداشی که خداوند به گریه‌کنندگان بر حسین بن علی (علیه‌السلام) می‌دهد درود خاص از روی رحمت و شفقت است.
جعفری، اشک ریختن بر سیدالشهدا در هر صبح و شب را عاملی برای همسو شدن با امام زمانمان دانست که فرمودند صَباحا و مَساءً یعنی صبح و شب بر جد شهیدم ناله می‌زنم و جذب عنایات اباعبدالله است.
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در خصوص زندگی حسینی با اشاره به عبارت مشهور کُلُّ یَومٍ عاشورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا (همه روزها عاشورا و همه زمین‌ها کربلاست) منش، بینش و گرایش حسینی را از ملزومات زندگی حسینی برشمرد.
وی با اشاره به پیام توحیدی و الهی بلای کرونا این امتحان الهی را دارای پیام برای بشریت دانست و اشاره کرد که اگر بشر متوجه این پیام الهی شود یقیناً خداوند این بلا را از روی زمین بر خواهد چید.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق، توصیه‌های مکرر به فاصله‌های اجتماعی و دوری از تماس‌ها با بشریت را دارای پیام الهی دانست و گفت: با شنیدن توصیه‌هایی همچون دست کشیدن از جلوه‌های دنیا و قطع ارتباط نزدیک با دیگران، خداوند می‌خواهد این پیام را به بشر ابلاغ کند که با قرب الهی و توجه به معنویت و زندگی دینی که خداوند در آن موضوعیت دارد، موجب رشد و کمال ایمان و قلوب شویم.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر