صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

همایش ملی علوم و مهندسی کامپیو‌تر در آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما واحد دزفول برگزار شد

رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما واحد دزفول اظهار کرد: در سال‌های ۸۹ و ۹۲ دو همایش مهندسی کامپیو‌تر در سطح منطقه‌ای برگزار شده بود اما همایش ملی علوم و مهندسی کامپیو‌تر برای نخستین بار است که به‌صورت ملی در میان دانشگاه‌های شهرستان دزفول برگزار می‌شود.
کد خبر : 51046

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، علی براتی در همایش ملی علوم و مهندسی کامپیو‌تر که در دانشکده سما واحد دزفول برگزار شد، با بیان اینکه پس از دریافت مجوز این همایش و اطلاع‌رسانی، شاهد ارسال مقالات فراوانی از تمام نقاط کشور بودیم، گفت: کمیته فنی و داوری همایش پس از جمع‌بندی و بررسی از میان ۶۷ مقاله تعداد ۱۸ مقاله به‌صورت سخنرانی و ۴۱ مقاله را نیز به‌صورت پوستر پذیرفتند.


دبیر علمی همایش ملی علوم و مهندسی کامپیوتر با توجه به اینکه این مقالات پذیرفته‌شده به‌صورت یک لوح فشرده در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌گیرند، عنوان کرد: این مقالات در مجامع علمی مورداستفاده قرار خواهند گرفت و امتیازات پژوهشی خاص خود را دارند.


معاون دانشگاه آزاد اسلامی دزفول و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما نیز در این همایش اظهار کرد: دانشکده فنی و حرفه‌ای سما واحد دزفول با برخورداری از فضاهای خوب آموزشی، آزمایشگاهی و کارگاهی و داشتن نیروهای متخصص و با دانش یکی از سماهای مطرح در کشور است.


مرتضی بدخشان، دانشکده سما واحد دزفول را بهترین دانشکده سما در سطح منطقه برشمرد و گفت: سمای دزفول با داشتن دو دانشکده و چندین مرکز آموزشی و تحصیلی در مقاطع مختلف چهار هزار دانشجو و دانش‌آموز دارد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دزفول نیز با بیان اینکه تا پیش از سه دهه گذشته، اطلاعات کامپیوتری وجود نداشت، اظهار کرد: اما در این سه دهه اخیر پیشرفت‌های شگرف و عمیقی در این علم به وجود آمده و نه تنها این علم به‌شدت گسترش یافته بلکه برخی علوم ۵۰۰ ساله نیز به حیطه‌های این علم جوان نمی‌رسند.


ناصر سراج خرمی با توجه به اینکه علوم کامپیوتری کمک‌های وافری به تمام علوم کرده و راه را برای دانش بشری بازکرده، عنوان کرد: در عصر کامپیو‌تر خدمات ویژه‌ای در علوم پزشکی و پیراپزشکی داشته‌ایم به‌طوری‌که این علم در تشخیص اختلالات عصبی کمک زیادی کرده درحالی‌که تا پیش از آن این امر بسیار سخت بود.


در پایان این همایش از میان ۱۸ مقاله که به‌صورت سخنرانی ارائه شدند، سه مقاله از سوی هیات داوران به عنوان مقالات بر‌تر شناخته و به صاحبان آن‌ها جوایزی اهدا شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر