صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۱۸ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹
خلج عنوان کرد؛

گام بلند پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی در کمک به تشخیص بیماری کرونا

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس گفت:‌ این باشگاه در راستای یاری دوباره به آسیب‌دیدگان از کرونا به ایده جدیدی دست یافته است.
کد خبر : 510335

زهرا خلج در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شهر قدس با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس همواره پیشتاز و پیشگام در کمک به محرومان و آسیب‌دیدگان در ایام بحران کرونا بوده است، اظهار کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد دانشگاهی در راستای یاری دوباره به آسیب‌دیدگان از کرونا و در راستای تشخیص بیماری کرونا برنامه جدیدی دارد.


وی افزود: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با 350 شعبه در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کشور فعالیت دارند و دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس جزء بزرگ‌ترین و فعال‌ترین حوزه باشگاه پژوهشگران و نخبگان است که اکنون حدود 700 نفر عضو فعال در درجه‌های پژوهشگر، استعدادهای درخشان، استعدادهای برتر، نخبه و افتخاری فعالیت می‌کنند.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس گفت:‌ با توجه به شیوع ویروس کرونا، اولویت پروژه‌های تحقیقاتی پیشگیری و مبارزه با کرونا اعلام شد و باشگاه پژوهشگران این واحد دانشگاهی با تولید ژل ضدعفونی کننده و محلول بخور اکالیپتوس به‌منظور ضدعفونی محیط زندگی مردم یکی از فعال‌ترین‌ها در این حوزه بوده و در حوزه‌های مختلف ازجمله طرح‌های تحقیقاتی در حوزه مقاوم‌سازی ایمنی بدن برای مبارزه با این ویروس و سگ‌های کرونایاب فعالیت مختلفی داشته  و اقدامات مؤثری انجام داده است.


به گفته این مسئول، بعد از سگ‌های زنده یاب و سگ‌های دستیار اوتیسم، سگ‌های کرونایاب به‌صورت یک تیم تحقیقاتی برای شناسایی بیماران کووید - 19 استفاده می‌شوند.


خلج با اشاره به همکاری مناسب اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان  در تشخیص بیماری کرونا بدون دریافت هزینه و پیشگیری به‌موقع در مبتلایان خاموش ویروس کرونا  مطرح کرد: فعالیت‌هایی که دانشجویان و اعضای این باشگاه انجام می‌دهند به دو دسته در قالب فعالیت‌های انفرادی و تیمی تقسیم می‌شود.


وی اضافه کرد:‌ هدف اصلی در این باشگاه تقویت فعالیت‌های گروهی و تیمی است؛ بنابراین از افراد در رده‌های نخبه و استعدادهای درخشان حمایت می‌کنیم تا سرپرستی تیم‌هایی را به عهده بگیرند که متشکل از دانشجویان کارشناسی و کاردانی هستند، دانشجویان ایده‌هایشان را وقتی در مرحله خام و اولیه است، پرورش می‌دهند و تقویت می‌کنند و با به اشتراک گذاشتن علم و دستاوردهایشان گروه‌هایی تشکیل می‌دهند و می‌توانند روی پروژه‌های مختلف برحسب اولویت و نیازهای کشور فعالیت کنند.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر