صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۴ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹
با رویکرد جهش تولید و کرونا صورت گرفت؛

معرفی برندگان مسابقه ملی «ایده‌شو» در صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی

مسابقه ملی «ایده‌شو» در صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی با رویکرد جهش تولید، کرونا و پساکرونا با معرفی برندگان به کار خود پایان داد.
کد خبر : 510258

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرقدس، مراسم اختتامیه مسابقه ملی ایده‌شو در صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی با رویکرد جهش تولید، کرونا و پساکرونا که با همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت برگزار شد با معرفی برندگان این مسابقه به کار خود پایان داد.


بر اساس نظر داوران در بخش بهداشتی و دارویی فاطمه سبحانی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با تولید شمع‌های ماساژ به‌عنوان نفر نخست این بخش معرفی شد.


مریم انتشاری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با تولید نانو حامل‌های دارویی پروبیوتیکی به‌صورت واکسن خوراکی در تقویت سیستم ایمنی در برابر ویروس و باکتری و نازنین قاسمی‌ورکی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با تهیه پماد التیام و بهبود زخم و اسکارهای پوستی به‌ترتیب به‌عنوان نفرات دوم و سوم این مسابقه در بخش بهداشتی و دارویی معرفی شدند.


بر اساس نظر داوران در بخش صنایع غذایی امیر اربابی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت با تولید سبزینه گندم و استفاده از آن در محصولات خوراکی، دارویی، بهداشتی و آرایشی به‌عنوان نفر نخست این بخش معرفی شد.


نرجس جنتی‌ها از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی با تولید فیلم دولایه پلی‌اتیلن،‌کیتوزان حاوی اسانس برگ زیتون با استفاده از تکنولوژی پلاسما و زهرا لطیفی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با تولید سس و چاشنی ماهی به‌عنوان نفرات دوم و سوم این مسابقه در بخش صنایع غذایی معرفی شدند.


دبیر اجرایی و علمی مسابقه ملی ایده‌شو در صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی با رویکرد جهش تولید، کرونا و پساکرونا در حاشیه این مراسم اظهار کرد: پس از رخداد شرایط کرونا مهلت ارسال آثار این مسابقه تمدید و رویکرد شرایط موجود به‌عنوان مسابقه اضافه شد. حدود ۴۰ ایده تا پنجم خرداد ۱۳۹۹ دریافت و در چهار مرحله داوری شدند.


سپیده بهرامی افزود: داوری بعد از بازبینی در دو مرحله انجام شد تا اینکه  بعد از طی سه مرحله، یک مرحله بازبینی توسط داوران و دو مرحله داوری مرحله چهارم داوری به‌عنوان مرحله نهایی با حضور هیئت داوران و اعضای مسابقه به‌صورت ویدئو کنفرانس برگزار و آثار برگزیده مشخص شدند.


وی با بیان اینکه جوایز برندگان به همراه لوح سپاس به آدرس برگزیدگان ارسال خواهد شد، اضافه کرد:‌ علاوه بر حمایت مرکز رشد از ایده‌های برتر، حمایت از سایر ایده‌ها ازجمله پیاده‌سازی ایده طراحی اپلیکیشن همیار شکوفایی و تولید نان حجیم حاوی آرد شبه‌غله آمارانت نیز در دستور کار قرار گرفت.


به گزارش آنا، در مسابقه ملی ایده‌شو در جلسه اختتامیه به هر یک از صاحبان ایده‌های منتخب فرصتی برای ارائه پاورپوینت وگزارش‌ها لازم طرح ایده و پاسخ به پرسش‌های مطرح شده داده شد.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر