صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۲ - ۳۰ آبان ۱۳۹۴

دومین همایش ملی ادب محلی و محلی‌سرایان ایران زمین در واحد یاسوج برگزار شد

دومین همایش ملی ادب محلی و محلی‌سرایان ایران زمین با حضور مسئولان استانی، استادان مجرب ملی در دانشگاه‌های شیراز، تهران، اصفهان و کردستان اعم از دولتی و آزاد برگزار شد.
کد خبر : 50989

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دبیر علمی دومین همایش ملی ادب محلی و محلی‌سرایان ایران زمین با بیان اینکه این همایش برای دومین بار است که در این واحد برگزار می‌شود، گفت: از تعداد ۱۵۰ مقاله از نقاط مختلف ایران به دبیرخانه همایش، تعداد ۱۲۰ مقاله در ارتباط با ادبیات محلی و ۳۰ مقاله دیگر، محور‌های ادبیات رسمی، فرهنگ عامه و... را شامل بودند.


دکتر علی نظری افزود:‌ در این همایش از تعداد ۱۲۰مقاله پذیرش شده ۶۸ مقاله را داوران تایید کرده و شایسته ارائه به صورت سخنرانی و پوستر تشخیص دادند. در ‌‌نهایت ۵۳ مقاله برای ارائه نهایی و درج در کتاب مجموعه مقالات این همایش انتخاب شد. این همایش در ۳سالن مجزا ارائه، که در مجموع رضایتمندی اصحاب مقالات را در پی داشت.


نظری با بیان اینکه این همایش زیر نظر گروه ادبیات دانشگاه و حمایت معاونت پژوهشی برگزار شد، ادامه داد: هر ساله این همایش در زمانهای برنامه ریزی شده و مورد تایید سازمان مرکزی برگزار می‌شود.


وی اضافه کرد: سامانه فصل نامه ادب محلی راه اندازی شده و از پژوهشگران و علاقه مندان به ادبیات محلی و گویش‌ها درخواست داریم مقالات علمی خود را از طریق این سامانه ارسال کنند.


نظری با توجه به ضرورت آشنایی با ادبیات محلی، افزود: کهگیلویه و بویراحمد یکی از مراکز مهم گویش لری است و گویش لری یکی از شاخه‌های غنی ادبیات محلی ایران است.


وی با بیان اینکه ترانه، کنایه‌ها وقصه‌های فراوانی در گویش لری وجود دارد که به فرهنگ ادبی استان غنای خاصی بخشیده است.


نظری یکی از مشکلات داوری مقالات را آوا نگاری در ادبیات محلی دانست و بیان کرد: شیوه نگارش ادبیات محلی به صورت آوا نگاری است و باید با سمبل‌های خاص بین الملی نوشته شود تا برای همگان قابل مطالعه باشد.


در اختتامیه این همایش از نویسندگان مقالات بر‌تر تجلیل و گواهی حضور در همایش در اختیار نویسندگان قرار داده شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر