صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۳۷ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۹
امیر سرتیپ خواجه فرد:

موتور اوج به کمک شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها تولید شد/ موشک‌ها بر اساس اهداف مورد نظر ساخته می‌شوند

مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع گفت: در خصوص رونمایی از موتور اوج که مربوط به هواپیما و جنگنده‌های نیرو‌های هوایی است، اظهار کرد: در خط مونتاژ این موتور بیش از ۱۴۳ شرکت دانش‌بنیان، مجموعه‌های دانشگاهی و تحقیقاتی مشارکت داشتند که نیروی هوایی ارتش پشتوانه این خط تولید بود.
کد خبر : 509866

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، امیر سرتیپ افشین خواجه فرد، مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با اشاره به رتبه چهاردهم ایران در میان کشور‌های قدرتمند نظامی اظهار کرد: صنعت نظامی پشتوانه هر فعالیتی است که در داخل انجام می‌شود و این جایگاه نشان از قدرت نظامی ایران دارد.


وی با اشاره به آخرین آمار رنکینگی که در آن به ایران رتبه چهاردهم اختصاص داده شده است، گفت: این رتبه‌بندی‌ها در سطح بین‌المللی بیشتر بر اساس پارامتر‌های مادی است، اما اگر بخواهیم بر اساس عوامل معنوی که در نیرو‌های مسلح ما وجود دارد صحبت کنیم، رتبه کشور بالاتر از این میزان تخمین می‌خورد.


صنعت موشکی جز اهداف راهبردی نظام است


امیر سرتیپ خواجه فرد با اشاره به دو رونمایی اخیر وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح از موشک‌های شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی ‌المهندس گفت: از آنجایی‌که تهدید‌های زیادی در همسایگی کشور ما وجود دارد، صنعت موشکی جزو راهبرد‌های طولانی‌مدت نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار گرفته است.


این مقام مسئول در وزارت دفاع با بیان اینکه موشک‌ها بر اساس خواست نیرو‌های مسلح و اهداف در نظر گرفته شده ساخته می‌شوند، افزود: یکی از این رونمایی‌ها در حوزه موشک‌های کروز بود که در ارتفاعات پایین حرکت می‌کنند و دیگری نیز در حوزه بالستیک انجام گرفت.


وی گفت: در خصوص موشک کروز که از آن رونمایی شد باید اذعان داشت که این جنس موشک کروز دریایی بوده و برای اهداف دریایی در نظر گرفته شده است.


داخلی‌سازی صنعت دفاعی موجب شده دشمن تجهیزات ما را شناسایی نکند


مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه تحریم‌ها در صنعت هوایی کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شد و شدت گرفت، گفت: از آنجایی‌که نیروی هوایی کشور یک نیروی تجهیزات محور است باید دقت بیشتری در امورات مربوط به آن صورت گیرد.


امیر سرتیپ خواجه‌فرد در خصوص رونمایی از موتور اوج که مربوط به هواپیما و جنگنده‌های نیرو‌های هوایی است، اظهار کرد: در خط مونتاژ این موتور بیش از ۱۴۳ شرکت دانش‌بنیان، مجموعه‌های دانشگاهی و تحقیقاتی مشارکت داشتند که نیروی هوایی ارتش پشتوانه این خط تولید بود.


وی افزود: موتور اوج در حدود ۱۴۹ هزار قطعه دارد که در حدود پنج هزار تایپ دسته بندی شده و همچنین حدود ۴۰ زیرسامانه دارد که با یکدیگر تجمیع می‌شود. البته موفقیت این خط تولید فعال نگه داشتن این تیپ موتور‌ها در طی سالیان انقلاب اسلامی است.


این مقام مسئول در وزارت دفاع در پاسخ به پرسشی درباره قدرت عملیاتی و جنگی هواپیما‌ها و جنگنده‌های موجود در کشور گفت: در حال‌حاضر تمام موتور‌های مربوط به جنگنده‌ها در داخل اُوِرهال می‌شود و عملکردشان در حوزه نبرد نشان‌دهنده صدق گفتار درباره عملکرد آنهاست.


وی با اشاره به ابتکار داخلی در ساخت جنگنده‌ها و هواپیما‌ها در وزارت دفاع افزود: در حوزه جنگنده‌ها با توجه به اینکه طراحی موتور و هواپیما در داخل انجام می‌شود، می‌توانیم در صحنه رزم عملکرد بهتری داشته باشیم، چراکه ابتکار عمل ساخت قطعات دست داخلی‌هاست و دشمن نمی‌تواند آن را متوجه شود.


رتبه پنجم ایران در ساخت هواپیما‌های بدون سرنشین در دنیا


امیر سرتیپ خواجه‌فرد در ادامه با بیان اینکه در حال‌حاضر در حوزه هواپیما‌های بدون سرنشین یا پهباد‌ها از وضع مطلوبی برخوردار هستیم، گفت: یکی از شاخص‌های توان رزم هوایی کشورها، هواپیما‌های بدون سرنشین بوده که البته کاربرد گسترده این هواپیما‌ها در حوزه جنگ الکترونیک است.


وی افزود: موسسات بین‌المللی که توان رزم هوایی کشور‌ها را ارزیابی می‌کنند به ایران در میان سایر کشور‌ها در حوزه پهپاد‌ها یا هواپیما‌های بدون سرنشین، رتبه پنجم را اختصاص داده‌اند.


توان علمی کشور به صنعت خودروسازی تزریق نشده است


مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با اشاره به اینکه باید در صنعت خودروسازی مانند صنایع نظامی منظم عمل شود، گفت: توانی که در حوزه نظامی وجود دارد توان کشور است به معنای آنکه تمام مراکز دانشگاهی و علمی در این امر دخیل هستند.


وی افزود: در حوزه خودروسازی شاهد آن هستیم که این توان تزریق نشده و همیشه در این صنعت نگاه‌ها به بیرون از کشور دوخته شده است درصورتیکه این نگاه در حوزه نظامی وجود ندارد.


امیر خواجه‌فرد با بیان اینکه امیر حاتمی وزیر دفاع اجازه‌هایی در باب کمک به صنعت خودروسازی داده‌اند، اظهار کرد: این اجازه در شرایطی است که به رسالت اصلی این وزارتخانه یعنی صنعت دفاعی کشور آسیبی وارد نشود.


مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با اشاره به نقش برجسته توان داخلی در ساخت قطعات موتوری اذعان کرد: در حال‌حاضر توربو شارژ موتور‌های داخلی ساخته شده و با پیچیدگی‌هایی نزدیک به ۱۴۰ هزار دور این کار به سرانجام رسیده است.


برای تقویت توان دفاعی کشور منتظر لغو یا عدم لغو تحریم‌ها نیستیم


مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با بیان اینکه با اتمام تحریم‌ها در مهرماه امسال، برنامه‌هایی برای همکاری با سایر کشور‌ها وجود دارد، تصریح کرد: همکاری ایران با سایر کشور‌ها هیچ وقت یک طرفه نبوده و ما در حوزه صادرات محصولاتی داریم.


این مقام مسئول در وزارت دفاع گفت: برای تقویت قدرت بازدارندگی کشور، هر آن‌چیزی که در داخل نیاز به آن باشد را قطعاً تهیه خواهیم کرد و منتظر لغو یا عدم لغو تحریم‌ها نخواهیم ماند.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر