صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۰ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۹
توسط یک شرکت دانش‌بنیان صورت گرفت؛

ساخت دارویی برای کمک به مبتلایان سرطان مثانه

یک شرکت دانش‌بنیان با تولید ایران‌ساخت داروی بیماری سرطان مثانه، ضمن بی‌نیاز ساختن کشور از واردات نمونه گران‌قیمت خارجی، به یاری این بیماران می‌آید.
کد خبر : 509785

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در میان تمام بیماری‌های مزمن و مهلک سرطان مثانه یکی از سخت‌درمان‌ترین‌ها به شمار می‌رود و به‌طور میانگین سالانه 10هزار مبتلا با رنج‌های این بیماری دست‌وپنجه نرم می‌کنند. یک شرکت دانش‌بنیان توانسته با تولید ایران‌ساخت داروی این بیماری، ضمن بی‌نیاز ساختن کشور از واردات نمونه گران‌قیمت خارجی، به یاری این بیماران بیاید.


سیدمهدی حسن‌زاده مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، با بیان این‌که فناوران این شرکت تولید محصولات ب ث ژ را از 1393 آغاز کرده‌اند، عنوان کرد: در این مدت صادرات واکسن و داروی انکو- ب ث ژ، به‌صورت محدود انجام شد و تلاش جدی را آغاز کرده‌ایم تا با ارتقای کیفیت و دریافت گواهی کیفیت از WHO صادرات گسترده‌تر این واکسن مهیا شود.


وی با بیان این‌که داروی داخل مثانه‌ای با نام تجاری پاستوسیس، به پیشگیری و درمان سرطان مثانه کمک می‌کند، اظهار کرد: کم‌تر از 10 هزار نفر در سل به بیماری سرطان مثانه مبتلا می‌شوند که به این دارو نیازی مبرم دارند. بنابراین چیزی حدود 40 تا 60 هزار ویال از این دارو در کشور موردنیاز است که با توانمندی متخصصان داخلی تولید و کشور را از واردات نمونه مشابه خارجی بی‌نیاز کرده است.


این فعال فناور با اشاره به تولید و عرضه ایران‌ساخت واکسن سرطان مثانه با قیمتی یک‌سوم نمونه خارجی و کیفیتی مشابه، عنوان کرد: نمونه وارداتی این واکسن 3 تا 4 برابر نمونه ایران‌ساخت هزینه دربر دارد و اکنون با تولید سالانه این شرکت دانش‌بنیان، نیاز کشور به واردات کاملاً برطرف شده است.


حسن‌زاده با اشاره به اشتغال 10 نفر از دانش‌آموختگان و متخصصان کشور در این شرکت گفت: در حال حاضر تمرکز متخصصان شرکت بر روی بهبود کیفیت فرآورده‌های تولیدشده موجود و ارائه گسترده محصول در عرصه بین‌المللی است.


این فعال فناور، نظارت دقیق و تخصصی بر طرح‌های فناورانه ارائه ‌شده و حمایت از طرح‌های اثرگذار را ضرورت جهش تولید دانش‌بنیان دانست و افزود: ‌می‌بایست با نظارت تخصصی دستگاه‌های متولی ادعاهای علمی مطرح شده به‌طور دقیق بررسی شوند. در حوزه فرآورده‌های دارویی، وزارت بهداشت باید نقش خود را ایفا کند و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حمایت‌های مادی و معنوی خود راهگشای تولید دانش‌بنیان خواهد بود.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر