صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۷ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۹
نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی:

ادعاهای آمریکا مغایر با عقل سلیم است

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی گفت اعضای شورای امنیت از به رسمیت شناختن آمریکا به‌عنوان یکی از مشارکت‌کنندگان در برجام خودداری می‌کنند، چراکه ادعاهای این کشور، مخالف عقل سلیم ابتدایی است.
کد خبر : 509737

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، «میخائیل اولیانوف» با انتشار توییت‌هایی به توصیف فضای شورای امنیت سازمان ملل در پی تقاضای آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌های این سازمان علیه ایران پرداخت.


اولیانوف نوشت: مقاومت بسیار قابل‌توجهی در شورای امنیت سازمان ملل علیه تلاش آمریکا برای فعال کردن اسنپ‌بک (بازگرداندن سریع تحریم‌ها) وجود دارد. اعضای (شورای امنیت) از به رسمیت شناختن آمریکا به‌عنوان یکی از مشارکت‌کنندگان در برجام خودداری می‌کنند. ادعاهای آمریکا مخالف عقل سلیم ابتدایی است.


این دیپلمات روس در توییتی دیگر در همین خصوص نوشت: تلاش برای فعال کردن اسنپ‌بک عقیده خوبی نبود. به بیان ساده وضعیت دشواری است.


پیش‌ازاین هم نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی پیش‌بینی کرده بود طرح آمریکا در فعال کردن سازوکار ماشه در شورای امنیت با اقبال مواجه نشود. این دیپلمات ارشد روس همچنین در اظهارنظر دیگری تلاش آمریکا برای احیای تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را «ماجراجویی بسیار خطرناک» توصیف کرد و از تهران خواست واکنش مناسب و مسئولانه به آن نشان دهد.


سازوکار موسوم به بازگشت خودکار تحریم‌ها که با نام‌های دیگری مثل «مکانیسم ماشه» یا «اسنپ‌بک» نیز شناخته می‌شود به دنبال احیای تمامی قطعنامه‌های تحریمی علیه تهران است که پس از حصول برجام میان ایران و گروه موسوم به ۱+۵ تعلیق شده بودند.


تلاش آمریکا در این مسیر پس از شکست این کشور در به تصویب رساندن قطعنامه‌ای که خواستار جلوگیری از انقضای تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران بود، صورت می‌گیرد. واشنگتن از قبل اعلام کرده بود چنانچه در تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران موفق نشود قصد دارد برحسب تفسیر خود از قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت از یکی از بندهای مندرج در برجام برای بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران استفاده کند.


کارشناسان می‌گویند آمریکا ازآن‌جهت که اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از برجام خارج‌شده جزو طرف‌های مشارکت‌کننده در برجام نیست و نمی‌تواند از بندهای این توافق برای تمدید تحریم‌ها علیه ایران استفاده کند.


مقام‌های دولت آمریکا ادعا می‌کنند ازآنجاکه در متن قطعنامه ۲۲۳۱ از آمریکا به‌عنوان «مشارکت‌کننده برجام» یادشده این کشور می‌تواند از ایران بابت «نقض اساسی برجام» شکایت کرده و خواستار بازگشت تحریم‌ها علیه این کشور شود.


انتهای پیام/4106/


انتهای پیام/

ارسال نظر