صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹
رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن عنوان کرد؛

از تولید زالوی طبی خزری تا چشم‌انتظاری فناورها برای تأمین اعتبار

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن با توجه به تولید و پرورش موفق «زالوی طبی خزری» توسط واحد فناور مستقر در این مرکز از پیگیری برای دانش‌بنیان شدن این واحد فناور خبر داد.
کد خبر : 508971

ابوالحسن رضایی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره فعالیت‌ها و دستاوردهای مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن اظهار کرد: این مرکز رشد سال 1393 پایه‌گذاری شد. ابتدا، مرکز با دو هسته فناور طراحی و ساخت محافظ و قطع و وصل‌کننده هوشمند مصرف‌کننده‌های الکترونیکی و تولید نانو الیاف پلیمری با استفاده از فناوری نانو برای استفاده در صنعت پلاستیک و نایلون آغاز به کار کرد.


رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن خاطرنشان کرد: سپس طرح‌های دیگر از قبیل تولید ازن یا اکسیژن فعال برای پالایش محیط‌زیست فاضلاب، مراکز درمانی و... با استفاده از دستگاه Ozono Generation، مربوط به شرکت سیالان تدبیر سلامت، طراحی و ساخت خودرو خدمات شهری مربوط به شرکت ققنوس سرخ سرزمین کهن ماندگار، نرم‌افزار داشبورد تدریس، تولید عرقیات گیاهی و دارو بر پایه عناصر گیاهی در ایران –شمال کشور مربوط به شرکت سلامت هدیه طبیعت، تولید دارو‌های نوین با استفاده از فناوری نانو، تولید گوشت بلدرچین و تخم بلدرچین با استفاده از فناوری گاز ازن در این مرکز مستقر شدند و بعضی از هسته‌های فناور بعد از پایان قرارداد، خاتمه طرح را اعلام و از مرکز خارج شدند.



رضایی اظهار کرد: اکنون مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن دارای هسته‌های فناور تولید پماد گیاهی برطرف‌کننده عفونت‌های زخم دیابتی، تولید محلول گیاهی کاهش دهنده قند خون و کبد چرب، کمپ مهارت‌آموزی، ایده‌پروری و تمرکز برای ایجاد و حمایت از کسب و کارهای نوپا، طراحی و تولید کمپرسور مگنتی، طراحی و تولید دستگاه عایق‌کاری‌ساختمان، هسته گل و گیاهان زینتی آکروس، تولید موتور‌های توربینی هیبریدی‌، کشت‌بافت گیاهان گرمسیری، طرح بایوبانک زیستی و طرح مدرسه و آکادمی علمی رشته المپیکی ورزش بوکس آماتور است.


دکتری ژنتیک و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به آنا گفت: واحدهای فناور این مرکز رشد شامل واحد فناور انستیتو به‌ورزان هنر و تولید زالو بوده و اکنون این مرکز رشد فاقد شرکت دانش‌بنیان است. 


این مسئول درباره محصولات برجسته مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن اظهار کرد: تقریباً تمام هسته‌های مستقر درصورت تأمین اعتبار مالی می‌توانند درآمدزایی خوبی داشته باشند. اکنون اخذ مجوز و تأمین اعتبار مالی از بزرگ‌ترین موانع توسعه این هسته‌هاست. طرح انستیتو به‌ورزان هنر و تولید زالوی طبی موفقیت‌آمیز بوده و پیگیر دانش‌بنیان شدن آنها هستیم.


رضایی اظهار کرد: با توجه به رسالت مرکز رشد در جذب سرمایه توسط شتاب‌دهنده‌ها و سرمایه‌گذاران با یکی از شرکت‌های تولید‌کننده مواد زیست فناور در حال انعقاد تفاهم‌نامه هستیم‌ و  مطابق با این تفاهم‌نامه مقرر شد که از ظرفیت آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن و دانشجویان و استادان در تولید محصولات فناورانه و تجاری‌سازی این محصولات استفاده شود.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر