صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۱ - ۳۰ آبان ۱۳۹۴
غریبی در اختتامیه همایش الکتروشیمی:

پسابرجام برای جامعه علمی مفید است/ به تعامل علمی فراتر از چاپ مقالات در ژورنال‌های مطرح دنیا نیاز داریم

اختتامیه همایش سالانه الکتروشیمی ایران روز پنج‌شنبه 28 آبان 1394 با حضور دکتر حسین غریبی در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
کد خبر : 50869

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اختتامیه همایش سالانه الکتروشیمی ایران روز پنج‌شنبه 28 آبان 1394 در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. در ابتدای مراسم پروفسور جهانبخش رفیعی، رئیس انجمن الکتروشیمی ایران سخنان خود را ایراد کرد. او ضمن اشاره به تلاش‌های دانشکده شیمی تربیت مدرس و دانشجویان این دانشکده گفت: «این همایش هر ساله به منظور تعاملات علمی در این رشته برگزار می‌شود. در نتیجه از تمامی نهادهای مربوط خواستاریم که از این انجمن حمایت کنند تا این انجمن بتواند در سطوح ملی و بین‌المللی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های خود را بروز دهد.»


سپس دکتر حسین غریبی دبیر همایش الکتروشیمی ایران ضمن اشاره به این‌که ارتباط علمی سازنده‌ترین ارتباطی است که می‌تواند در جهت پیشرفت کشور موثر باشد اظهار کرد: «در واقع یکی از نقش‌های انجمن‌های علمی ایجاد فضایی است که این ارتباطات بهتر شکل بگیرد. فضای ایجاد شده در پسابرجام که باعث بهبود شرایط و کم شدن تنش‌ها شد می‌تواند برای جامعه علمی و تعامل کشور با سایر کشورها مفید باشد. زیرا کشور می‌تواند با کشورهای پیشتاز در این رشته ارتباط علمی و سازنده برقرار کند. »



او افزود: «تا کنون بیشترین تعامل کشور در حوزه الکتروشیمی با سایر نقاط دنیا از طریق چاپ مقالات در ژورنال‌های مطرح دنیا بود اما اگر به دنبال تعامل حرفه‌ای‌تر هستیم، باید علاوه بر چاپ مقاله با دنبال سایر روش‌های تعامل نیز باشیم، به عنوان مثال با سازمان‌های جهانی، که در دوره تحریم قادر به ارتباط با آن‌ها نبودیم ارتباط برقرار کنیم.»


در ادامه برنامه سهیلا جوادیان دبیر علمی همایش گزارشی از همایش ارائه کرد و گفت: «تعداد مقالات تأیید شده در این همایش 348 مورد بود که 292 نفر از آن‌ها مقاله خود را در همایش ارائه کردند، همچنین 41 نفر برای سخنرانی در این همایش پذیرفته‌ شده بودند که تمامی آن‌ها در همایش به ایراد سخنرانی پرداختند، لازم به ذکر است از بین 307 پوستر پذیرفته شده در این همایش نیز 251 پوستر در همایش امسال ارائه شد.»



در انتهای همایش نیز از دانشجوی نمونه، سخنران برتر و پوستر برتر و همچنین حامیان این همایش تقدیر و تشکر به عمل آمد.


انتهای پیام/

ارسال نظر