احصای چالشهای غذایی در برنامه علمی ساخت و تولید صنعت و تجارت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرقدس، عبدالله قاسمیپیربلوطی در بازدید از کارخانه تولیدی نان سحر اظهار کرد: طرح نان سحر از دستاوردهای کارخانه صنعتی نان سحر است که میتوانیم با استفاده از کارگاه پخت کارخانه نان سحر برای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس، ملارد و صفادشت نان و غذای سالم مورد نیاز را تأمین کنیم.
وی افزود: مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، مدرسه اشتغال شهرقدس و مرکز نوآوری و فناوری واحد ملارد میتوانند با هدف مهارتافزایی دانشجویان رشتههای صنایع غذایی و با استفاده از فناوریهای نوین در زمینه تولید غذای سالم، ایدههای جدید را پیادهسازی کرده و برای تولید انبوه برنامهریزی کنند؛ بنابراین باید اقدامات مناسبی از نظر کاربردی در این راستا انجام دهیم و دستاوردهای خوبی در زمینه احصای چالشهای صنعت غذایی در برنامه علمی ساخت و تولید صنعت و تجارت در واحدهای سهگانه داشته باشیم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت ادامه داد: لزوم اخذ مجوز برای آزمایشگاههای تحقیقاتی و برگزاری استارتآپ کشاورزی و صنایع غذایی و ایجاد امنیت غذایی، تکمیل مواد غذایی مورد نیاز در بخش تهیه و طبخ و توزیع غذاهای سالم برای آزمایشهای غذایی مردم منطقه و ایجاد امنیت غذایی و انعقاد تفاهمنامه سهجانبه سازمان مرکزی، واحد استانی تهران و کارخانه نان سحر میتواند در تکمیل دستاوردها و اقدامات مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و فناوری غذای سالم دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس و سایر واحدها مؤثر باشد.
مؤسس و رئیس مدرسه اشتغال دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس هم بیان کرد: برنامه جامعی برای مدرسه اشتغال داریم که بهدلیل شیوع بیماری کرونا مجبور هستیم برخی از این دورهها را بهصورت وبینار در خدمت متقاضیان باشیم؛ اما بهدنبال ایجاد فضای کار بیناللملی و ادامه روند تحقیقات و استفاده از فرصتهای لازم با هدف تشریک مساعی و همکاری واحد پخت نان سحر با دانشجویان مدرسه اشتغال در امور کارگاهی و رعایت شیوه آموزشهای خاص 6 نفره با رعایت پروتکلهای بهداشتی در شرایط کرونایی از برنامههای این مدرسه مهارتی است.
دومین سمینار ملی پخت نان سالم و امنیت غذایی با ایدهآلشدن شرایط برگزار میشود
سیدوحید ساداتپور اضافه کرد: دومین سمینار ملی پخت نان سالم و امنیت غذایی را به محض اینکه شرایط ایدهآل شود در برنامه علمی صنعت ساخت و تجارت در واحد شهرقدس برگزار و تفاهمنامهای هم با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و سازمان غذا و داروی استان تهران اجرایی خواهیم کرد؛ چراکه این موضوع بسیار برای ما حائز اهمیت است و دستاورد قابل توجهی دارد.
وی عنوان کرد: کارخانه تولیدی نان سحر که در استان تهران از واحدهای تولیدی موفق است، مطرح شده و طرح نان سالم جزء دستاوردهای بسیار خوب استادان و محققان دانشگاه در تأمین نان سالم برای واحدهای صنفی و عموم مردم است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس یادآور شد: برای استفاده از این طرح مجوزهای لازم را از مراجع ذیصلاح اخذ خواهیم کرد تا بتوانیم در آینده نزدیک با رونقبخشیدن به رشتههای صنایع غذایی از طریق واحد تولیدی کارخانه و فروشگاه بزرگ نان سحر و تشریک مساعی با استادان و دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، ملارد، صفادشت، مجموعه آموزش و پخت نان در کارگاه تحقیقاتی کارخانه نان سحر را در صورت لزوم برای همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران راهاندازی کنیم.
ساداتپور گفت: قصد داریم شرایطی را مهیا کنیم که با عقد تفاهمنامه همکاری در بخش آموزش با استفاده از روشهای صحیح پخت نان، انواع نانهای سالم و غذای سالم را در بخش صنایع غذایی تأمین کنیم.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/