صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۸ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
طهماسب‌کاظمی:

دانشگاه رکن تأثیرگذار در برتری تمدن نوین اسلامی بر مدنیت توخالی غرب است

رئیس مرکز سنجش و پذیرش و امور فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه مهم‌ترین رکن تأثیرگذار در پیروزی تمدن نوین اسلامی بر تمدن توخالی غرب است.
کد خبر : 507971

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زنجان، بهروز طهماسب‌کاظمی در پانزدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان با تبریک اعیاد ذی‌الحجه و روز مباهله اظهار کرد: امروز شاهد احیای تمدن نوین اسلامی با محور ایران اسلامی و افول و نابودی قریب‌الوقوع تمدن توخالی غرب هستیم و دانشگاه به‌عنوان رکن تربیت نیروی عاقله جامعه مهم‌ترین نقش را ایفا می‌کند.


 

وی با اشاره به اینکه دانشگاه محل تربیت نیروی انسانی به‌عنوان ارزشمندترین سرمایه و ثروت جامعه و مبدأ تحولات علمی و آرمان‌خواهی سیاسی و اجتماعی است، افزود: حرکت و سمت‌وسوی دانشگاه بوده که مسیر تمدن اسلامی را مشخص خواهد کرد.



رئیس مرکز سنجش و پذیرش و امور فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری شکل‌گیری پویایی و نوآوری بسیار توسط استادان دانشگاه گفت: ایده‌ها و طرح‌های اجرایی ارزشمندی در راستای حل مشکلات کشور یکی پس از دیگری در دانشگاه آزاد اسلامی در حال شکل‌گیری و اجرایی شدن است.


طهماسب‌کاظمی با تشریح نقش دانشگاه در جریان تحولات علمی برای حل مسائل کشور عنوان کرد: بزرگ‌ترین سازمان هوشمند پژوهش و تولید علم شبکه‌ای، هدفمند و همگرا در کشور در دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته است.


نقش سراهای نوآوری در رفع نیازهای کشور


وی با اشاره به اجرای طرح پایش در دانشگاه آزاد اسلامی و ایجاد سامانه پژوهشیار خاطرنشان کرد: اکنون بیش 174 هزار کنشگر علمی شامل 143 هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی و قریب 26 هزار اعضای هیئت علمی در سراسر کشور در این شبکه حضور دارند که نزدیک به7 هزار نفر از اعضای هیئت علمی سایر مراکز آموزش عالی کشور در این شبکه ارزشمند علمی کشور حضور دارند.


مشاور برنامه‌ریزی راهبردی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: اکنون بیش از 86 هزار پروپوزال پژوهشی کارشناسی ارشد و نزدیک به 15 هزار پروپوزال دوره دکتری در این شبکه ثبت شده است.


طهماسب‌کاظمی با اشاره به شکل‌گیری سراهای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی چهره دانشگاه آزاد اسلامی را از یک سازمان آموزشی به یک سازمان حل مسئله و پویا در راستای رفع نیازهای کشور تغییر داده و هر روز شاهد توجه بیشتر مسئولان کشور به این دانشگاه و استفاده از ظرفیت‌های کم‌نظیر این دانشگاه در کشور هستیم.


وی یادآور شد: باز مهندسی آموزش‌های مهارتی در دانشگاه مبتنی بر روش‌های نوین آموزش مهارت و کارآفرینی در دوره‌های رسمی و غیررسمی در حال پایان است و در آینده نزدیک شاهد شکل جدیدی از این آموزش‌ها در کشور خواهیم بود.


باز مهندسی سازمان آموزش در دانشگاه‌ها


مشاور برنامه‌ریزی راهبردی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کاهش جمعیت و میزان تقاضا در حوزه آموزش عالی را با توجه به زیرساخت‌ها و امکانات به وجود آمده در دانشگاه یکی از چالش‌های این روزهای دانشگاه برشمرد و تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با همه توان خود سعی دارد همه این ظرفیت را با باز مهندسی سازمان آموزش، پژوهش و نوآوری در سراسر کشور به کار گیرد و طبیعتاً در این بازمهندسی تحولات جدی را در درون خود تجربه خواهد کرد.


طهماسب‌کاظمی اضافه کرد: مهم‌ترین این تحولات چابک سازی و سبک‌سازی دانشگاه از عواملی است که این روزها روند تحولات سریع در همه حوزه‌ها را کند می‌کند.


وی  با اشاره به رویکرد تمرکززدایی مدیریت دانشگاه در این روزها توضیح داد: با وجود چالش‌ها و مسائل مزمنی که از گذشته گریبان‌گیر این استان بوده امیدواریم در سال آینده شاهد شکوفایی مجدد و تعالی بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان باشیم.


انتهای پیام/4121/


انتهای پیام/

ارسال نظر