زندگی با کرونا/ 57
ضدعفونی کردن میوهها و سبزیها در روزهای کرونایی +اینفوگرافیک
مصرف سبزی و میوه برای تقویت ایمنی بدن در روزهای کرونایی از اهمیت بالایی برخوردار است اما این خوراکیها باید قبل از مصرف به شکل مناسبی ضدعفونی شوند تا خود آنها عامل بیماری نشوند.
کد خبر : 507294
به گزارش خبرنگار حوزه پزشکی و بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مصرف سبزی و میوه برای تقویت ایمنی بدن در روزهای کرونایی از اهمیت بالایی برخوردار است اما این خوراکیها باید قبل از مصرف به شکل مناسبی ضدعفونی شود تا خود آنها عامل بیماری نشوند. برای ضدعفونی میوهها و سبزیها حتماً باید مراحل زیر را انجام دهید:
- برای شستن و ضدعفونی کردن میوه و سبزیها باید در ابتدا دستها را بهخوبی بشویید.
- محلولی با ترکیب آب و نمک یا آب و جوششیرین و یا آب و سرکه تهیه کرده و میوه و سبزیها را بهصورت جداگانه در این محلول قرار دهید.
- همچنین لازم است که مدت ۵ دقیقه میوهها و سبزیها در این محلولها بمانند تا بهطور کامل ضدعفونی شوند.
- بعد از گذشت پنج دقیقه با آب سرد آن را آبکشی کرده و در یک ظرف تمیز قرار دهید.
انتهای پیام/4145
انتهای پیام/