صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۶ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹
به‌صورت آنلاین؛

نشست بررسی چالش سوم برنامه علمی امنیت غذا برگزار شد

نشست بررسی چالش سوم برنامه علمی امنیت غذا استان اصفهان به صورت مجازی و آنلاین برگزار شد.
کد خبر : 506878

به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست بررسی چالش سوم برنامه علمی امنیت غذا صبح امروز به صورت مجازی و آنلاین برگزار شد.  این برنامه علمی برعهده دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان است.


چالش سوم برنامه علمی امنیت غذا، نامناسب بودن عرضه، تقاضا و مصرف موادغذایی سالم است که جزئیات این چالش به شرح زیر است: 

















چالش هدف غایی هدف عینی راهبرد
نامناسب بودن عرضه، تقاضا و مصرف موادغذایی سالم مدیریت عرضه تقاضا و مصرف مواد غذایی سالم مدیریت کنترل عرضه مواد غذایی سالم


مدیریت بهینه تقاضا و مصرف غذایی سالم



1.1- ظرفیت سازی جهت توسعه زیرساخت‌های شبکه حمل و نقل مواد غذایی


2.1- بسترسازی مطلوب برای توزیع و فروش مواد غذایی




2.1- متناسب سازی ظرفیت اقتصادی جامعه با غذای سالم


2.2- بروز رسانی و اصلاح روش‌های تقاضا و مصرف غذایی سالم



در این نشست مجازی داوران تخصصی  برای ارزیابی برنامه سلامت و امنیت غذا (علیرضا شهاب لواسانی متخصص صنایع غذایی، محمد جوکی متخصص علوم و صنایع غذایی، محمد جواد شکوری متخصص حوزه کشاورزی، فاطمه هاشم‌نژاد متخصص علوم اجتماعی،  فرشته افکاری متخصص روانشناسی، سکینه ببری متخصص حوزه حقوق و روابط بین‌الملل، فاطمه زرنگار متخصص قرآن و حدیث، صونا دریغ متخصص زبان روسی) به همراه اعضای کمیته ارزیابی و نظارت پایش حضور داشتند.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

برچسب ها: اصفهان پایش
ارسال نظر