صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۳۶ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹
یادداشت/ حنیف غفاری؛

حسرتی که بر دل برایان هوک ماند!

حنیف غفاری طی یادداشتی نوشت: «برایان هوک» نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران از مقام خود کناره گیری کرده است. قرار است الیوت آبرامز - نماینده فعلی وزارت‌ امور خارجه آمریکا در امور ونزوئلا - جایگزین هوک شود.
کد خبر : 506838

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، حنیف غفاری طی یادداشتی در روزنامه رسالت نوشت: «برایان هوک» نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران از مقام خود کناره گیری کرده است. قرار است الیوت آبرامز – نماینده فعلی وزارت‌ امور خارجه آمریکا در امور ونزوئلا – جایگزین هوک شود. شبکه بی بی سی در قسمتی از گزارش خود در خصوص استعفای برایان هوک تاکید کرده است : برایان هوک در مخالفت با توافق هسته ای (برجام) و پیشبرد خط مشی فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی و تشدید تحریم های ایران نقش فعالی ایفا کرد. منتقدان می گویند که این سیاست دولت آقای ترامپ در رسیدن به هدف خود یعنی بازگرداندن ایران به پای میز مذاکره برای رسیدن به توافقی بزرگ تر ناکام مانده است.



«برایان هوک» نیز مانند صدها سیاستمدار آمریکایی دیگر از جمله «نیکی هیلی»،«جان‌بولتون»و… در حالی دفتر محل کار خود را ترک کرد که حسرت «انزوای ایران قدرتمند»بر دلش ماند! همگان به یاد دارند که «برایان هوک» طی ماه‌های اخیر به عنوان دیپلماتی دوره گرد راهی کشورهای مختلف دنیا شد تا بلکه بتواند پروژه «فشار حداکثری علیه ایران» را تبدیل به یک «دستاورد عینی» برای کاخ سفید کند اما نتوانست! مغز کوچک و زنگ زده برایان هوک نیز نتواست مفهوم «ایران قدرتمند» را هضم و ابعاد آن را درک کند!


برایان هوک نیز به مانند پیشینیان خود ، دل به محاسبات هزار صفحه ای و جزئی نگرانه اتاق‌های فکر و مراکز تصمیم ساز در آمریکا در قبال ایران دل خوش کرده بود.برایان هوک نیز به مانند جان بولتون امیدوار بود که ایرانیان، جشن ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی را مشاهده نکنند و مقامات آمریکایی با نخستین پرواز «واشنگتن-تهران» و برای مانور پیروزی در خیابان‌های پایتخت ، وارد کشورمان شوند! زهی خيال باطل !



«برایان هوک» هم رفت. او نیز به یکی دیگر از صدها سیاستمدار جمهوریخواه و دموکراتی تبدیل شد که تجربه عینی «شکست در برابر ایران» را با خود به گور خواهند برد. البته نظام و ملت ایران کماکان با «ّبرایان هوک» کار خواهند داشت! او باید در آینده ای نزدیک، تاوان رفتارهای ضد انسانی خود در اجبار شرکت‌های خصوصی، نیمه خصوصی و دولتی در سرتاسر جهان را جهت تحریم ایران پرداخت کند.


او باید پاسخگوی مرگ کودکان پروانه ای معصومی باشد که به علت عدم صادر شدن برچسب زخم مخصوص بیماری خود، مظلومانه جان دادند.ملت ایران مدت‌هاست حکم قصاص امثال «برایان‌هوک»،«بولتون»،«ترامپ» و « پمپئو» را صادر کرده است.بنابراین، دوران سیاه برایان هوک نه تنها تمام نشده، بلکه به تازگی آغاز شده است!



بدون شک کلکسیون عریض و طویل سیاستمداران شکست خورده آمریکایی و غربی در برابر ایران، منتهی به نام «برایان هوک» نخواهد شد و در آینده، بر صفحات این کلکسیون افزوده می شود.


دولت‌های آمریکا( از جیمی کارتر تا ترامپ) مملوء از سیاستمداران و نظامیانی بوده اند که سودای «سرنگونی نظام و ملت ایران» را در سر می پروراندند و اکنون یا مرده و یا مشغول نگارش کتاب خاطرات خود در خصوص چرایی شکست ماموریت‌ها و تصمیمات ضد ایرانی خود در کاخ سفید هستند.


در چنین شرایطی بهتر است مقامات غربی و خصوصا آمریکایی، دقایقی چشمان خود را بسته و یکی از سخنان زبگنیو برژینسکی مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا قبل از مرگش را مرور کنند:
« درگیری و منازعه با ایران، احمقانه ترین جنگ خواهد بود. واقع بینانه ترین اقدامی که آمریکا باید صورت دهد، شناسایی ایران قدرتمند و یادگیری قواعد زندگی در کنار آن خواهد بود.»


 


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر