صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سعی کردم مبهم بودن «فرخ» را در شخصیت او نشان دهم/ «شاهرگ» بیشتر یک اثر انسانی بود تا سیاسی

بازیگر نقش «فرخ» در سریال «شاهرگ» از نقش خود در این مجموعه تلویزیونی می‌گوید.
کد خبر : 506604

عباس غزالی در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا با اشاره به این که نقش فرخ در سریال «شاهرگ» از نقش‌های متفاوت در کارنامه کاری اوست افزود:اصولاً در پرونده کاری من نقش‌‌های خاکستری زیاد است. «فرخ» هم یک شخصیت خاکستری بود.


وی اظهار کرد: فرخ یک شخصیت آرام، فکور،هوشمند، تحصیل‌کرده و پراز پیچیدگی بود. رمزآلودبودن و ابهام این شخصیت در همه عکس‌العمل‌ها و نوع دیالوگ‌گویی او منعکس بود. من سعی کردم در نوع نگاه و واکنش‌های او این ویژگی‌ها را نشان دهم به گونه‌ای که تماشاگر نتواند حدس بزند که بالاخره «فرخ» در زمره شخصیت‌های مثبت ماجرا است یا آن‌طرفی است. برای من مهم بود که این حرکت روی لبه تیغ و مرز بین مثبت و منفی‌بودن شخصیت فرخ را نشان دهم. خدارا شکر، فکر می‌کنم جواب مثبت هم گرفتم.



بعد از «وضعیت سفید» هول نشدم


این بازیگر سینما و تلویزیون در پاسخ به این پرسش که چرا بعد از درخشش در سریال «وضعیت سفید» برخلاف پیش‌بینی‌ها در سینما پرکار نبود نیز گفت: راستش واقعاً برای این موضوع برنامه‌ریزی داشتم. هول نشدم؛ با این‌که آدم شکم‌سیری نیستم و مثل بسیاری از همکارانم بازیگری برایم یک شغل است که به وسیله آن معیشتم را می گذرانم. زندگی و شغل من از مسیر بازیگری تأمین می‌شود، اما سعی کردم عجله نکرده و به هر پیشنهادی پاسخ مثبت ندهم.



ما در  سریال «شاهرگ» برگی از تاریخ کشورمان را روایت کردیم



غزالی افزود: چشمم را روی زرق و برق‌ها بستم و مطمئناً سختی‌های زیادی را هم تحمل کردم. سعی کردم پیشکسوت‌ها و بزرگانی مثل زنده‌یادان عزت‌الله انتظامی، خسرو شکیبایی، استاد انتظامی جمشید مشایخی، محمدعلی کشاورز و عزیزانی همچون مهدی هاشمی، پرویز پرستویی و علی نصیریان عزیز که سایه‌شان مستدام باشد را الگو قرار دهم. ببینم آنها چه کردند که ماندگار شدند.



وی عنوان کرد:ماشاالله استاد علی نصیریان در هشتاد سالگی در سریال «شهرزاد» آن‌قدر خوش درخشیدند که آدم را متحیر می‌کند. من به جز «شهرزاد» سایر سریال‌های شبکه خانگی را ندیده‌ام. فصل اول شهرزاد را هم فقط به عشق آقای علی نصیریان دیدم و تک‌تک پلان‌هایش برای من درس بازیگری بود. به هرحال سعی کردم از تجربیات این بزرگواران بهره ببرم و مسیرم را روشن کنم. 


مخاطبان برایم مهم هستند چون به من اعتبار داده‌اند


بازیگر سریال «شاهرگ» گفت:همیشه و همه جا نامهربانی هست و شامل حال من هم شده، اما من عاشق حرفه‌ام هستم. مخاطبان برایم مهم هستند، چراکه آنها این اعتبار را به من داده‌اند، پس بی‌گدار به آب نمی‌زنم و تلاش می‌کنم اعتباری را که مردم به من داده‌اند به خوبی حفظ کنم و به جای پرکاری بیشتر به ماندگاری فکر می‌کنم.



فرخ یک شخصیت آرام، فکور، هوشمند، تحصیل‌کرده و پر از پیچیدگی بود



وی افزود: اصولاً من برای پذیرش یک نقش ملاک‌هایی دارم. این که نقش چقدر تأثیرگذار است و تا چه‌اندازه من را ارتقا می‌دهد و در قصه کلی یک اثر چه جایگاهی دارد.برایم مهم است که قصه و داستان در شأن مخاطب باشد؛ اگر این‌ موارد مورد تأیید باشد و در کنار آن عوامل پشت دوربین و جلوی دوربین هم کاربلد باشند با عشق آن کار را انجام می‌دهم و دیگر به چیزهای حاشیه‌ای فکر نمی‌کنم.


 به برچسب‌های بیهوده اهمیت نمی‌دهم


غزالی با تأکید بر این که برای ایفای نقش در یک اثر با محوریت تاریخ معاصر اقدامات منافقین هیچ نگرانی بابت برچسب هایی همچون «هنرمند وابسته» و ... نداشته است افزود: هنرمند واقعی اصلاً به این برچسب‌های بیهوده و حواشی اهمیت نمی‌دهد؛ هنرمند با هنرش حرفش را می‌زند و مخاطبی که فضا را بشناسد واقعاً او را درک می‌کند.


بازیگر سریال «شاهرگ» در ادامه گفت: این گونه عبارت‌ها در واکنش‌هایی که در فضای مجازی داشتم هم نبود درحالی که  شاید آن جا می‌توانند خیلی راحت‌تر نظرشان را بگویند.



وی با تأکید بر این که شاهرگ بیشتر یک اثر انسانی است تا سیاسی افزود: ما در این سریال برگی از تاریخ کشورمان را روایت کردیم. کسانی که آن فضا را درک کرده‌ و در آن زیسته بودند، این فضا برایشان تداعی شد.در تماس‌های تلفنی مردمی که چند روز پیش در روابط‌عمومی سیما داشتیم خیلی‌ها می‌گفتند که آن روزها برایمان زنده شد. از آن طرف در تماس‌های مردمی متولدان دهه هفتاد و هشتاد هم بودند که خاطره‌ای از آن زمان نداشتند، اما می‌گفتند ما با لحظه‌به‌لحظه این سریال هیجان را تجربه کردیم و دوست داشتیم تمام نشود. 


غزالی عنوان کرد: ما به‌عنوان عوامل سریال وظیفه خودمان را انجام دادیم، اما این که می‌بینیم مخاطبان با این سریال ارتباط برقرار کرده‌اندکافی است. هنرمند برای مردم کار می‌کند؛ اگر مردم ما را نبینند ما هیچ جایگاهی نداریم بنابراین هم ما و هم مدیران فرهنگی باید تلاش کنیم تا بهترین تولیدات را با بهترین کیفیت برای مخاطبان آماده کنیم، چون لیاقت آنها خیلی بالاتر از این حرف‌هاست.


انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر