طبع، خواص، مضرات و مُصلح انگور در ویکی آنا
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، انگور در فصل تابستان میتواند به تنهایی جایگزین یک وعده غذایی شود. اسید فولیک موجود در آن به رشد مغز جنین و سلامتی مادران کمک می کند و کم خونی دوران بارداری را نیز درمان می کند.
خواص این میوه مفید در اینجا به پایان نمی رسد، آب انگور به دلیل دارا بودن فیبر برای درمان یبوست نوزادان و کودکان مفید است و خطر ابتلا نوزادان به بیماری های تنفسی را مهار می کند.
انگور دارای مقدار زیادی پتاس و مواد دیگر مثل آهن، ید، منگنز، کلر، فسفر و سیلیس است، این میوه دارای مقدار زیادی قند، تانن و اسید تارتاریک و غیره است. فروکتوز انگور به طور مستقیم و آسان وارد خون شده و در عضلات و کبد ذخیره میشود در حالی که سایر قندها باید ابتدا تبدیل شده و سپس جذب خون شوند. انگور PH خون و مایعات بدن را کم میکند و به این روش با سرطان مبارزه میکند.
خواص و مضرات انگور
- مصرف تازه آن نفخ زیادی تولید میکند و بهتر آنست که بعد از آن که پوستش اندکی پژمرده شد آنرا مصرف کنند.
- انگور در درمان و پیشگیری از سرما خوردگی مفید عمل می کند چرا که سرشار از ویتامین C است.
- با مصرف انگور باید با کبد چرب خود خداحافظی کنید.
- چاق کننده و مقوی است و باعث تولید خون باکیفیت و خوب میشود.
- زمانی که آب انگور را جوشانده تا دو سوم آن بخار گردد و غلیظ و مایل به ترشی گردد، برای سینه و ریه و مثانه مفید میگردد.
- از خواص انگور زود هضم بودن آنست ولی میتواند سبب نفخ شود.
- انگور سبب تأمین رطوبت بدن و تقویت قوای جنسی میشود.
- انگور می تواند در لاغری و کاهش وزن نیز به شما کمک کند حتی می توانید با رژیم سه روزه انگور، حسابی چربی بسوزانید.
- به درمان خستگی مفرط کمک میکند.
- انگور ژن طول عمر را فعال میکند.
- به بازیابی ماهیچهها کمک میکند.
- جوانسازی و نرم کنندگی پوست صورت یکی دیگر از خواص انگور است و پلی فنل های موجود در آن، در درمان لک صورت عملکرد خوبی دارد.
- برای پاکسازی مجاری و عروق و ریه از مواد غلیظ و سنگین رسوبی نیز بسیار مناسب است.
- انگور برای افراد مبتلا به انسداد کبد، ترشحات زیاد بینی، نفخ، رفلاکس و آبریزش از دهان زیان آور است و موجب تشدید این علائم میشود.
- نوشیدن آب سرد بعد از انگور بسیار زیان آور است و سبب فاسد شدن آن، احساس تشنگی و تبهای عفونی میشود.
- مصرف زیاد انگور در یک مرحله میتواند باعث سنگینی و سوء هضم شود.
- انگور با سبزیهای خوردنی و گوجهفرنگی سازگاری ندارد.
- انگور را با گوشت و چربی نخورید.
- انگور با گوشت و شیر نمیسازد.
- انگور با دانههای روغنی سازگاری ندارد.
- اگر انگور با گوشت و ماهی خورده شود برای کبد بسیار مضر است و خون مسموم میشود و امکان اسهالهای شدید دارد.
- برخی زنان باردار نسبت به انگور آلرژی دارند و نباید از انگور یا آب انگور استفاده کنند.
- اگر دچار کمخونی هستید (آهن خونتان کم است)، از نوشیدن آب انگور تیره و غلیظ خودداری کنید.
- آب انگور تیره حاوی مواد شیمیایی است که میتواند سطح آهن بدن را کاهش دهد.
طبع انگور
از آنجاییکه انگورها انواع مختلفی دارند، طبعشان هم متناسب با نوع انگور متفاوت است:
طبع انگورهای کشمشی و فخری گرم، و طبع انگورهای عسگری و صاحبی سرد است.
با توجه به رنگ انگور هم بهتر است افرادی که مزاجشان گرم است انگورهای زرد و سبزرنگ مصرف کنند.
افرادی که طبعشان سرد است هم باید انگور قرمز و سیاه مصرف کنند.
افراد گرممزاج و تب دار باید در خوردن انگورهای قرمز احتیاط کنند.
مصلح انگور چیست؟
متخصصان طب سنتی رازیانه، برنج، تخم کرفس، غذاهای ترش، سکنجبین و زیره را مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج انگور دانستهاند.
مصرف انگور تازه بویژه برای افراد دارای معده مرطوب زیان آور است و برای این افراد، مصرف مویز، کشمش و شیره انگور بجای انگور تازه مناسبتر است.
انگور برای افراد دارای معده سرد، مرطوب و باددار مضر است و اصلاح آن با رازیانه و زیره میباشد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/