شرایط جدید نصب انشعاب فاضلاب در تهران
بهگزارش گروه اقتصادی آنا، جهانگیر اسپهپور با بیان اینکه برحسب قوانین اجازه ورود به حریم عرصه و عیان واحدهای مسکونی، اداری و تجاری برای نصب انشعاب شبکه داخلی وجود ندارد، افزود: براساس مصوبه جدید، درصورت درخواست مشترکان از این به بعد خدمات نصب انشعاب داخلی به صورت مستقیم از سوی شرکت فاضلاب تهران ارائه میشود.
وی با اعلام اینکه از ورود افراد سودجو به حیطه نصب انشعابات داخلی ساختمانها به سیفونهای جلوی املاک از سال آینده به صورت جدی ممانعت به عمل خواهد آمد، تصریح کرد: تاکنون مشاهده شده که عدهای با معرفی خود به عنوان پیمانکار شرکت فاضلاب به منظور اتصال شبکه داخلی شهروندان به شبکه اصلی با محاسبات غیرفنی مبالغ گزافی را از شهروندان در قبال ارائه خدمات نامطلوب، دریافت میکنند. این درحالی است که این افراد هیچ ارتباطی با شرکت فاضلاب تهران ندارند.
اسپهپور ادامه داد: شرکت فاضلاب تهران با تصمیم هیات مدیره و مجمع عمومی شرکت فاضلاب تهران با هدف جلوگیری از فعالیت افراد سودجویی که تحت عنوان کارمندان شرکت فاضلاب تهران از شهروندان و مشترکان اقدام به دریافت هزینههای غیر متعارف برای نصب شبکه داخلی کرده، تصمیم به تهیه و انتشار فهرست بهای کارشناسی هزینه خدمات نصب قابل ارائه از سوی پیمانکاران گرفت.
وی با بیان اینکه نصب غیرفنی و غیرکارشناسی برخی از افراد سود جو باعث مشکلات فراوانی از جمله عدم رعایت تراز و شیب نصب انشعاب داخلی به شبکه اصلی و همچنین عدم استفاده از تجهیزات استاندارد میشود، گفت: شهروندان باید نسبت به هویت حرفهای و فنی شرکتهای پیمانکار اطمینان حاصل کرده و سپس به آنها اجازه فعالیت در حریم واحدهای مسکونی یا اداری و تجاریشان بدهند.
معاون تجهیز منابع مالی و نظارت بر واگذاری انشعابات شرکت فاضلاب تهران درباره جزئیات اجرای طرح نصب انشعاب داخلی و نحوه بازپرداخت آن تاکید کرد: براساس این طرح، بعد از نصب انشعاب داخلی به شبکه اصلی، هزینه اتصال در قالب قرارداد جداگانه با شرکت، طی یک دوره مشخص به عنوان مثال حداکثر تا 6 ماه از سوی مشترکان بازپرداخت میشود.
وی با تاکید بر رعایت نکات فنی درنصب انشعابات داخلی توسط شرکت فاضلاب تهران، افزود: با این اقدام، از پسزدگیهای فاضلاب ناشی از نصب غیرفنی افراد سودجو که در برخی موارد خسارتهای مالی به مالکان را وارد کرده است، پیشگیری به عمل میآید.
وی بیان کرد: آبیاری مزارع سبزی و صیفیجات با آبهای آلوده با بروز بیماریهای خطرناک همراه است. در حالی که با استفاده از پسآبهای بهداشتی فاضلاب میتوان از بروز این بیماریها جلوگیری کرد، بنابراین همیاری شهروندان تهرانی درخرید انشعاب فاضلاب، مهرمختومه را بر پرونده آبیاری مزارع سبزی و صیفی جات با آبهای آلوده حک خواهد کرد.
وی با اشاره به عدم تمایل برخی شهروندان تهرانی به اتصال به سامانه فاضلاب شهری، خاطر نشان کرد: برخورد سلیقهای شهروندان با این امر مهم، درنهایت توسعه شبکه فاضلاب شهر تهران را با مخاطرات بسیاری همراه میکند؛ اما باید متذکرشد که سیستم فاضلاب شهری در تامین سلامت و پاکیزگی آب شرب مصرفی با تاثیرگذاری بالایی همراه است.
انتهای پیام/