همهچیز در آمریکا به ضرر انتخاب مجدد ترامپ است/وخامت اوضاع اقتصادی آمریکا پیش از شیوع کرونا
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، خوان آلبرتو سانچس مارین در خصوص شانس مجدد پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری امریکا و بهطورکلی آینده این کشور گفت: قطعاً همهچیز به اقداماتی که ترامپ در واکنش به اعتراضات اتخاذ خواهد کرد بستگی دارد. واضح است که عکسالعمل او برای انتخاب مجدد وی تأثیر منفی خواهد گذاشت.
این کارشناس رادیو اسپانیایی معاونت برونمرزی صداوسیما ابراز کرد: مدیریت ضعیف مبارزه با بیماری کووید -19 پیشبینیها برای موفقیت مجدد ترامپ در انتخابات را کاملاً بر هم زده است. به نظر من رئیسجمهور آمریکا عادت کرده است که توجهها را به خود جلب کند.
خوان آلبرتو سانچس مارین
بازتابهای رسانهای موضوع هرچه باشد، چه به نفع وی چه به ضررش، در کل به نظر میرسد این بار ترفندها چندان خوب عملنکردهاند.
طرفداران ترامپ از شدت عمل علیه معترضین بسیار راضی هستند
به گفته سانچس مارین، البته ترامپ طرفداران خاص خود را دارد که از این اوضاع نژادپرستانه بسیار راضی هستند؛ نژادپرستانی که خنجرهای خود را بر روی طبقات و گروههای جامعه میکشند. اینها رأیدهندگان وی هستند. ترامپ این مسئله را بهخوبی میداند و از این تعصبات شدید نهایت استفاده را میکند. این مواضع مرد قدرتمند امریکا در مواجهه با اعتراضات کسانی است که مخالف وی هستند، مانند آمریکاییهای آفریقاییتبار.
بیشتر بخوانید:
چرا طرفداران ترامپ از او دست نمیکشند؟/مذهب، اقتصاد و نژاد فاکتورهای اصلی حمایت از ترامپ
وی در ادامه بیان کرد: نکته مهمی که باید بدان توجه کرد این است که برخلاف اعتراضات دورههای قبل، مانند اعتراضهای دهه 60 این بار ما شاهد حضور شمار زیادی از سفیدپوستان در خیابانها هستیم. این جمعیت سفیدپوست که زمانی به ترامپ رأی داده بود البته نه به دلایل نژادپرستانه بلکه به دلیل وعدههای اقتصادی و اعتماد به وعدههای انتخاباتی وی او را انتخاب کرده بودند که باید گفت بسیاری از این وعدهها عملی نشده و حالا این رأیدهندگان احساس طرد شدن و بیاعتمادی میکنند.
این مفسر روابط بینالملل اضافه کرد: ترامپ یک روش نامناسب برای مقابله با پاندمی کرونا در نظر گرفت و اکنون تلاش میکند با سوءاستفاده از اعتراضهای اجتماعی، ضعف مدیریتی خود را در برخورد با کرونا مخفی نگه دارد و به نظر میآید هر روز که میگذرد اوضاع بدتر خواهد شد.
اوضاع اقتصادی آمریکا حتی پیش از کرونا متشنج بود
سانچس مارین ادامه داد: گذشته از قصههای دروغین ترامپ در مورد رشد اقتصادی ایالاتمتحده در ابتدای سال، واقعیت این است که اوضاع در این کشور قبل از ورود کرونا ویروس از مدتها قبل بسیار متشنج بوده است.
واقعیت این است که کرونا دیوار تبعیض نژادی در جامعه آمریکا را به حرکت درآورده است.
نرخ بیکاری که تا فوریه امسال و در کل سال 2019 بین 3/3 تا 6/6 درصد در نوسان بود، در ماه مارس به 4.4 درصد و در ماه آوریل به 14.7 درصد رسیده. بدون شک، دادههای ماه می بدتر است و حدود 20 درصد خواهد بود.
تحلیلگر سیاسی اسپانیایی عنوان کرد: ما در مورد بیش از 40 میلیون بیکار صحبت میکنیم؛ در کشوری که خود را توسعهیافته میداند. برای هر اقتصاد سالمی این آمار نشانگر یک آسیب جدی است. برای اقتصاد در بحران، بدهکار، فریبکار و عمیقاً نابرابر این آمارها واقعاً نشانه ننگ و بدبختی است. بهخصوص وقتیکه این کشور با یک مقابله جهانی روبرو شده باشد. این همان چیزی است که به صورتهای مختلف خود را نشان داده است؛ جنگ تجاری با چین، شکستن معاهدات مختلف، نادیده گرفتن قوانین بینالمللی و اتخاذ اقدامات غیراخلاقی علیه کشورهایی که تسلیم زورگوییهای امریکا نمیشوند. بنابراین در اوج بحران اقتصادی، ما با رئیسجمهوری روبهرو هستیم که از موفقیت در انتخابات آتی ناامید خواهد بود.
انتهای پیام/4106/
انتهای پیام/