صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۱ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی دامغان خبر داد؛

رشد 7 هزار پله‌ای رتبه‌ جهانی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان در «وبومتریک»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان از رشد 7 هزار پله‌ای این دانشگاه براساس اعلام رتبه‌بندی جدید سایت وبومتریک خبر داد.
کد خبر : 505959

نعمت‌الله نعمتی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا اظهار کرد که براساس اعلام رتبه‌بندی جدید سایت وبومتریک، رتبه جهانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در مقایسه با 6 ماه گذشته 6 هزار و 962 پله رشد داشته است.


وی، موضوع اعلام رتبه‌بندی وب‌سایت‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی جهان از سوی سایت وبومتریک (www.webometrics.info) را به‌عنوان شاخصه‌ای برای پویایی پژوهشی معرفی و اظهار کرد: منطبق با سرفصل‌های تدوین شده در برنامه استراتژیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان این دانشگاه براساس آخرین رتبه‌بندی وبومتریک موفق به بهبود رتبه چشمگیری بین دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی جهان شد، به‌طوری که رتبه جهانی این واحد دانشگاهی مقایسه با 6 ماه گذشته رشد 6 هزار و 962 پله‌ای داشته و از رتبه 12 هزار و 803 به رتبه فعلی 5 هزار و 841 دست یافته است.


رئیس شورای ICT دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، دستیابی به رتبه فعلی را در مسیر بهبود فعالیت‌های مستمر مؤثر دانست و گفت: شورای ICT این دانشگاه در سال‌ گذشته 14 جلسه عمومی در تراز هیئت‌ رئیسه و 27 جلسه تخصصی با گروه‌های آموزشی در حوزه‌های عملیاتی داشت تا بتواند مجموعه تلاش‌های علمی و تحقیقاتی را در اختیار اهالی مطالعه قرار دهد.


نعمتی با تشریح دلایل رشد 7 هزار پله‌ای رتبه‌ جهانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در سایت وبومتریک افزود: رجیسترشدن 10 استاد برتر در گوگل اسکلار و روزآمدی مداوم وب‌سایت با وجود پیوندهای مفید و متعدد به پویایی علمی و تحقیقاتی استادان در درج مقالات کمک کرد و با ارائه اطلاعات در قالب فایل‌های پاورپونت، pdf وword به مخاطبان و ارائه مقالات علمی در سایمگو به این توفیق جهانی دست یافتیم.


وی یادآور شد: ایندکس کردن صفحات وب‌سایت با رعایت سئو، تبلیغات و سوق دادن دانشجویان و استادان برای لینک‌های بازگشتی در کنار افزایش تعداد صفحات نمایه شده‌ وب‌سایت دانشگاه در گوگل، ضمانتی برای دستیابی به جایگاه فعلی شد.


به گزارش آنا، وبومتریک (Webometrics) یا رتبه‌بندی وب‌سایت‌های دانشگاهی یک وب‌سنجی است که سال 2004 توسط آزمایشگاه سایبرمتریک (واحدی از انجمن ملی تحقیقات اسپانیا) براساس چهار شاخص حضور (5 درصد)، شاخص ضریب تأثیر (50 درصد)، شاخص بازبودن و شفافیت (10 درصد)، شاخص عالی بودن (35 درصد) تهیه شده است.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر