زندگی با کرونا/ 46
در دوران نقاهت کرونا چه غذاهایی بخوریم؟ +اینفوگرافیک
بعد از بهبود یافتن از بیماری کرونا مراقبتهای غذایی برای تقویت ایمنی بدن در بیماران بهبودیافته دوچندان اهمیت پیدا میکند و باید توصیههای خوراکی بسیار مهمی در این دوران به کار بسته شود.
کد خبر : 505114
به گزارش خبرنگار حوزه پزشکی و بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بعد از بهبود یافتن از بیماری کرونا مراقبتهای غذایی برای تقویت ایمنی بدن در بیماران بهبودیافته دوچندان اهمیت پیدا میکند و باید توصیههای خوراکی بسیار مهمی در این دوران به کار بسته شود. این توصیهها عبارتاند از:
- تأمین مقادیر زیاد مایعات
- مصرف انواع سوپ داغ
- مصرف روزانه میوه و سبزی تازه
- استفاده از مقدار زیاد منابع غذایی ویتامین A که سبب حفظ یکپارچگی مخاط تنفسی میشود.
- استفاده از منابع غذایی ویتامین C به دلیل خاصیت آنتیاکسیدانی آن.
- استفاده از منابع غذایی پروتئین، روی، آهن، سلنیم که تقویتکننده سیستم ایمنی است.
- استفاده از منابع کربوهیدرات پیچیده و نشاستهای.
- استفاده از روغن گیاهی یا روغن نباتی.
- استفاده از عسل، زردچوبه، اضافه کردن سیر، پیاز تازه و زنجبیل به غذاها، اضافه کردن مقداری پودر سبوس خوراکی
- مصرف منظم صبحانه
انتهای پیام/4145
انتهای پیام/