صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۹ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۹

مجلس مشکلات زنان کارآفرین و سرپرست خانوار را پیگیری می‌کند

رئیس فراکسیون زنان مجلس قول مساعد داد تا مشکلات زنان کارآفرین و زنان سرپرست خانوار را که کسب و کار‌های آن‌ها در جریان شیوع ویروس کرونا آسیب دیده، پیگیری کند.
کد خبر : 504824

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، فاطمه قاسم پور رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در نشست «کرونا و کسب و کار‌های زنانه» که با هدف بررسی تاثیر کرونا بر کسب و کار زنان کارآفرین و زنان سرپرست خانوار که به همت به همت واحد خواهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان و با حضور جمعی از بانوان کارآفرین در محل دفتر این اتحادیه برگزار شد، ضمن ارائه یشنهاداتی برای بهبود فعالیت‌های این افراد قول مساعد داد تا مشکلات زنان کارآفرین و زنان سرپرست خانوار را که کسب و کار‌های آن‌ها در جریان شیوع ویروس کرونا آسیب دیده پیگیری کند.


در این نشست که با ذکر اهداف جلسه توسط دبیر خواهران اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان آغاز شد، بانوان کارآفرین حاضر در نشست به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند.


اکثر این افراد علاوه بر تامین مخارج زندگی خود برای چندین نفر از زنان سرپرست خانوار ایجاد شغل کرده اند. ولی با شیوع کرونا و محدود شدن فضا‌های عرضه محصولات و همچنین پایین آمدن قدرت خرید مردم مشکلاتشان بیشتر شده است؛ که از جمله مهمترین معضلات این افراد که در این جلسه به آن‌ها اشاره شد بیمه زنان سرپرست خانوار، هزینه‌ی بالای دریافت مدرک فنی حرفه‌ای جهت راه اندازی کارگاه، هزینه بالای ثبت برند تولیدات، چارچوب‌های دست و پاگیر اداری راه اندازی کارگاه همچون بیمه، نبود فرصت‌های مناسب برای معرفی و فروش محصولات، نبود امکان اجاره مکان مناسب برای فعالیت‌ها، عدم وجود برنامه‌های فرهنگی و تفریحی برای زنان آسیب دیده و خانواده‌های آن‌ها و بیمه غربالگری بیمارى هاى زنان هستند.  


امکان تسهیل بیمه زنان کار آفرین و زیر مجموعه‌های آن ها، اختصاص مکان‌هایی برای راه اندازی کارگاه توسط ارگان‌های مربوطه، فراهم شدن فضا‌هایی برای معرفی و عرضه محصولات و همچنین امکان صادرات از دیگر مطالبات مطرح شده در این نشست بود.


انتهای پیام/4040/


انتهای پیام/

ارسال نظر