صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۰ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۹
مدیرگروه گیاهان دارویی دانشگاه آزاد سقز مطرح کرد؛

امکان راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان و اشتغالزایی با ایجاد رشته گیاهان دارویی

مدیرگروه گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با اشاره به ایجاد رشته گیاهان دارویی در این دانشگاه گفت: با این اقدام، زمینه‌ای برای راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌های عملی و اجرایی و اشتغالزایی فراهم خواهد شد.
کد خبر : 504800

کیوان بهرامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در سقز با اشاره به فعالیت رشته گیاهان دارویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز و استقبال مخاطبان از این رشته اظهار کرد: واحد سقز سال 98 در رشته گیاهان دارویی با دو گرایش کاردانی تولید و فرآوری گیاهان دارویی و کارشناسی ناپیوسته مهندسی تولیدات گیاهی به جذب دانشجو اقدام کرد.


وی افزود: از آنجا که استان کردستان و به‌ویژه شهرستان سقز دارای پوشش گیاهی کافی بوده و طبیعت بکری دارد و با توجه به اینکه مردمان محلی این شهرستان، آشنایی چندانی با نحوه استفاده از گیاهان دارویی، نحوه برداشت و فروش آن در بازار ندارند؛ بنابراین راه‌اندازی رشته گیاهان دارویی در این دانشگاه نقطه قوتی برای حل مشکلات موجود در استان کردستان و این شهرستان به‌شمار می‌آید.


مدیرگروه گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز تصریح کرد: دانشجویان این رشته با انواع گیاهان دارویی، خواص و مضرات آن، نحوه کاشت، داشت و برداشت، عصاره‌گیری، راه‌اندازی کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولید عرقیات و اسانس، دمنوش‌ها و روش‌های استفاده از گیاهان دارویی آشنا شده و زمینه‌ای برای راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان، فعالیت‌های عملی و اجرایی و اشتغالزایی در این زمینه فراهم خواهد شد.



بهرامی درباره ضرورت ایجاد این رشته در واحد سقز خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش بی‌رویه جمعیت، عوارض داروهای شیمیایی، فست‌فودها و غذاهای صنعتی، نیاز به استفاده از گیاهان دارویی، ادویه‌ای و نوشابه‌ای به‌عنوان غذا و دارو روز به روز بیشتر احساس می‌شود؛ به‌طوری که تمام کشورهای جهان اکنون در این زمینه رویکرد خاصی در پیش گرفته‌اند و این موجب شده گیاهان دارویی دیگر صرفاً به‌عنوان یک رشته دیده نشده و از آن به‌عنوان صنعت جهان دارویی یاد شود.


وی عنوان کرد: رشته گیاهان دارویی هم طبیعتاً مانند بسیاری از رشته‌های دیگر مشکلاتی را پیش رو دارد که ازجمله این مشکلات می‌توان تدریس‌نکردن کتاب‌های خاص در مدارس از مقطع ابتدایی تا دیپلم و ناآشنایی دانش‌آموزان با این رشته را نام برد.


مدیرگروه گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز اضافه کرد: فارغ‌التحصیلان این رشته از توانمندی‌های علمی و عملی فوق‌العاده‌ای برای کسب شغل و درآمد برخوردار خواهند بود؛ اما اکثر آنان از نظر مادی توانایی ادامه راه را پس از فارغ‌التحصیلی نداشته و برای راه‌اندازی کارگاه‌ها و کارخانجات تولیدی نیاز به حمایت‌های مادی خواهند داشت.


به گزارش آنا، کیوان بهرامی با حضور در تلویزیون شبکه جهانی سحر و شبکه مهاباد در ایام شیوع ویروس کرونا به ارائه توضیحاتی در مورد کاربرد گیاهان دارویی، ادویه‌ای و نوشابه و نقش آنها در تأمین و تضمین سلامت مردم با موضوعات تغذیه سالم و گیاهان دارویی در ایام کرونا، تدابیر ماه مبارک رمضان با گیاهان دارویی، معرفی گیاهان دارویی بومی خواص و مضرات و منع مصرف آنها پرداخت.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر