بررسی ماهیت و الزامات پوشش اسلامی در دانشگاهها
بهگزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، عباس عاشورینژاد پژوهشگر علوم انسانی در کرسی آزاداندیشی بررسی ماهیت و الزامات پوشش اسلامی در دانشگاهها که بهصورت آنلاین برگزار شد با بیان اینکه کرسیهای آزاداندیشی نباید مورد بیتوجهی و کممهری مسئولان فرهنگی و علمی دانشگاهها و تشکلهای دانشجویی واقع شود، گفت: برگزاری کرسیهای آزاداندیشی قریب به دو دهه همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری است.
عاشورینژاد با توجه بهنامه مقام معظم رهبری در بهمن سال ۸۱ به جمعی از نخبگان و پژوهشگران حوزه، درباره موضوع آزاداندیشی که بعدها به منشور آزاداندیشی موسوم شد، اظهار کرد: معظم له در این نامه، سیاستزدگی و سیاستزدایی را عاملی دانستند که کشور را بهسکوتی مردابگونه میکشاند و این فرصت را به صاحبان قدرت میدهد تا با سوء استفاده موجب پایین آمدن سطح تفکر اجتماعی و سبب فرسودگی خردمندان شوند.
این پژوهشگر علوم انسانی با بیان اینکه در سال ۹۳ نیز رهبر انقلاب دانشجویان را به برگزاری کرسیهای آزاداندیشی توصیه کردند، ادامه داد: علاوه بر دانشگاهها و مسئولان دانشگاهی، دانشجویان نیز باید با مطالبهگری به رسالت خود عمل کنند.
عاشورینژاد در ادامه برای شروع گفتگو این سوال را مطرح کرد که آیا باید دولت، نظام اسلامی و متولیان در این مسئله دخالت کرده و با متخلفان برخورد کنند و یا تصمیم در این مورد به خود افراد محول شود؟
موافقان با این نگاه که موضوع پوشش و حجاب نیز یکی از دندانگیرترین موضوعات برای دوقطبیسازی است به بیان نظر خود برآمدند و سپس مخالفان با الزام به حجاب اجباری نیز با اتکا بر اینکه همانگونه که «نماز خواندن» و «روزه گرفتن» به انتخاب و اختیار اشخاص است و مورد سؤال و تعرض قرار نمیگیرد، مسئله حجاب نیز باید چنین باشد، صحبتهای خود را مطرح کردند.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/