صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۳:۰۰ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی و انواع سس برای سالاد

سالاد فصل یکی از انواع سالادهای پرطرفدار و مجلسی ایرانی است که برای هر فصل از مواد متفاوتی برای تهیه این سالاد استفاده می شود، در ادامه مطلب میخواهیم طرز تهیه انواع سالاد فصل را برای شما آموزش دهیم.
کد خبر : 504681

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، سالاد فصل یکی از انواع سالادهای پرطرفدار و مجلسی ایرانی است که برای هر فصل از مواد متفاوتی برای تهیه این سالاد استفاده می شود، در ادامه مطلب میخواهیم طرز تهیه انواع سالاد فصل را برای شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای ۴ نفر



  • هویج متوسط: ۲ عدد

  • گوجه فرنگی: ۲ عدد

  • خیار سالادی: ۲ عدد

  • کاهوی متوسط: ۱ عدد

  • کلم برگ کوچک: ۱ عدد

  • آبلیمو و سس مایونز: به اندازه کافی

  • زنجبیل: یک چهارم قاشق مربا خوری

  • نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون: به اندازه کافی



دستور تهیه سالاد فصل


ابتدا کاهو ها را بشویید سپس روی تخته آشپزخانه خرد کنید. دو سه برگ کلم را بشویید و به شکل نواری باریک برش دهید و به کاهو اضافه کنید. هویج ها را تمیز و با رنده درشت رنده کنید و داخل کاسه ای بزرگ بریزید و کلم و کاهو خرد شده را نیز به آن اضافه کنید.


گوجه فرنگی ها را شسته و به شکل حلقه ای خرد کنید و  خیار را نیز بشویید و به صورت ورقه ورقه برش دهید و به مواد سالاد اضافه کنید.  سس مایونز و زنجبیل ،روغن زیتون ،فلفل سیاه ،نمک،آبلیمو با هم مخلوط کرده و روی مواد بریزید.


آموزش طرز تهیه سالاد فصل رژیمی


مواد لازم



  • اسفناج: 750 گرم

  • قارچ: 6 عدد

  • سیب زرد یا گلابی: 2 عدد

  • پنیر سفید: 100 گرم

  • انار: 1 عدد

  • لیموترش: 1عدد

  • سرکه: 3 قاشق غذاخوری

  • روغن زیتون: 9 قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

  • خامه: 3 قاشق غذا خوری

  • نعنا: 2 قاشق مرباخوری


طرز تهیه :قارچ ها و سیب ها را  به همراه پوست یا بدون پوست اسلایس کرده و روی آن ها آب لیمو بریزید تا رنگ آنها تغییر نکند و کمی هم مزه دار شوند.



اسفناج ها را شسته و ریز کنید و همراه انار دون شده و قارچ و سیب ها مخلوط کرده و تکه های مکعبی پنیر فتا را روی سالاد بریزید .
سرکه بالزامیک، روغن زیتون، نمک و فلفل، نعنا خشک و خامه را با هم مخلوط کنید تا یک دست شود سپس سس را کنار سالاد یا روی آن ریخته و سرو نمایید.


طرز تهیه سس سالاد فصل


طرز تهیه سس عسل و خردل


مواد لازم



  • سیر: ۱ حبه له‌ شده

  • خردل: ۱ و نیم قاشق مرباخوری

  • عسل: ۱/۲ قاشق مرباخوری

  • سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری

  • نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری

  • پودر فلفل تازه: به میزان لازم

  • روغن‌زیتون: ۱/۳ لیوان


دستور تهیه: سیر، سرکه، خردل، عسل، نمک و فلفل را در ظرف کوچکی با هم خوب مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را هم اضافه کنید و هم بزنید.


طرز تهیه سس سیر خامه ‌ای


مواد لازم



  • باترمیلک: ۱/۲ لیوان

  • آب لیموترش تازه: ۱ و نیم قاشق غذاخوری

  • سس مایونز کم‌ چرب: ۱/۲ لیوان

  • سس سویا کم‌ سدیم: ۲ قاشق مرباخوری

  • پنیر پارمسان: ۲ قاشق غذاخوری رنده‌ شده

  • سیر له‌ شده: ۱ حبه

  • نمک: ۱/۸ قاشق مرباخوری

  • پودر فلفل تازه: به میزان لازم


مراحل تهیه: نصف قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه یا سرکه سفید را با نصف لیوان شیر کم‌ چرب، هم بزنید و اجازه دهید تا ۵ دقیقه استراحت کند.


باترمیلک آماده شده، سس مایونز، آب لیموترش، پارمسان، سس سویا، سیر، نمک و فلفل را در مخلوط‌کن ریخته و با هم مخلوط کنید.


در آخر روی سس را بپوشانید و دو روز در یخچال بگذارید، و بعد آن رامورد مصرف قرار دهید.


طرز تهیه سس سبزیجات خامه‌ ای


مواد لازم



  • سس مایونز کم‌ چرب: ۱/۲ لیوان

  • ماست ساده کم‌ چرب: ۱/۳ لیوان

  • خامه ترش کم‌ چرب: ۱/۴ لیوان

  • سرکه سفید: ۳ قاشق غذاخوری

  • خردل: ۱ قاشق غذاخوری

  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری

  • نمک: ۱/۲ قاشق مرباخوری

  • پودر فلفل سفید: به میزان لازم

  • پیاز یا پیازچه ریز خردشده: ۱ و نیم قاشق مرباخوری

  • ترخون یا شوید خشک: ۱ و ۱/۴ قاشق مرباخوری


مراحل تهیه: ۱/۸ لیوان باترمیلک آماده را با ۱/۸ لیوان خامه کم‌چرب ترکیب کنید و اجازه دهید به مدت یک تا دو روز در دمای محیط بماند و استراحت کند.


بعد از گذشت این مدت، سس مایونز کم چرب، ماست، خامه ترش، سرکه، خردل، عسل، پیاز، ترخون (یا شوید) و نمک را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید و هم بزنید و بعد از 5 روز آن را مجددا هم برنید.



طرز تهیه سس سرکه‌ ای سبزیحات


مواد مورد نیاز    



  • آب مرغ: ۱/۴ لیوان

  • سرکه قرمز: ۱/۴ لیوان

  • روغن‌ زیتون: ۱/۴ لیوان

  • موسیر: ۲ قاشق غذا خوری ریز خرد شده

  • سبزیجات تازه خردشده: ۳ قاشق غذاخوری

  • نمک: ۱/۴ قاشق مرباخوری

  • پودر فلفل تازه: ۱/۴ قاشق مرباخوری


نکته : سبزیجات شامل ریحان، ترخون، شوید، پونه یا مرزنجوش


مراحل تهیه: روغن‌ زیتون، آب مرغ، سرکه، سبزیجات، موسیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید و ۲ روز در یخچال بگذارید تا بماند.


طرز تهیه سس لیمو و گشنیز


مواد مورد نیاز



  • گشنیز تازه: ۱ لیوان

  • آب لیموترش تازه: ۱/۴ لیوان

  • آب پرتقال تازه: ۱/۴ لیوان

  • روغن‌ زیتون: ۱/۲ لیوان

  • نمک: ۱/۸ قاشق مرباخوری

  • پودر فلفل: ۱/۴ قاشق مرباخوری

  • پودر سیر: در صورت تمایل


تهیه سس: روغن‌ زیتون، آب لیموترش تازه، آب پرتقال، نمک و فلفل را در مخلوط‌کن بریزید  گشنیز خرد شده را هم اضافه کنید و اجازه دهید تا در مخلوط کن مواد صاف و یکدست شود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی آموزش سالاد
ارسال نظر