طرح فاصلهگذاری اجتماعی در امداد و نجات چگونه است؟
طرح فاصلهگذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در امداد و نجات از سوی ستاد پیشگیری و مراقبت از کرونا اعلام شد.
کد خبر : 504481
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گام دوم مبارزه با ویروس کرونا در طرح فاصلهگذاری اجتماعی در امداد و نجات اعلام شد.
بخشی از دستورالعملهای رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در امداد و نجات بر اساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا به شرح زیر است:
- آمادهسازی محیط کار و تغییر شرایط و محیط کار به صورتی که برای انجام کار فاصله ایمن (1 تا 2 متر) و بیشترین فاصله ممکن بین افراد در هنگام کار وجود داشته باشد.
- بهمنظور عدم تجمع شاغلین، در صورت امکان برنامهریزی به منظور تقسیم کار در شیفتها و ساعتهای قابل تغییر انجام شود بهطور مثال تقسیم شاغلین در تعداد شیفتهای کاری بیشتر به طوری که در هر شیفت حداقل شاغلین حضور داشته باشند.
- به منظور کاهش تجمع شاغلین خصوصاً در مکانهایی چون استراحتگاه شبانه، شرایطی فراهم شود که تعداد افراد در استراحتگاه کاهش یابد و بقیه افراد در منزل آنکال باشند تا در صورت لزوم از منزل به محل مأموریت اعزام شوند.
- در صورت وجود آشپزخانه و پخت و سرو غذا، اقدامات احتیاطی بیشتری در نظر گرفته شود. به عنوان مثال حداقل تعداد افراد در غذاخوری حضور داشته باشند و برای صرف غذا به گروههای بیشتر تقسیم شوند.
- کاهش مواجهه چهره به چهره کارکنان و استفاده حداکثری از تلفن، شبکههای اجتماعی و ویدئو کنفرانس برای برگزاری جلسات حتی برای کارکنانی که در داخل یک ساختمان کار میکنند.
- از مأموریتها و مسافرتهای غیرضروری اجتناب شود و دورههای آموزشی و کارگاهی به تعویق انداخته شود.
راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹ در بحث فاصلهگذاری اجتماعی در امداد و نجات، مواردی را بهمنظور رعایت بهداشت ابزار و تجهیزات هم اشاره کرده که برخی از این موارد عبارتند از:
- تمامی سطوح خودروهای حمل و نقل مواد غذایی میبایست بهطور مستمر طبق پروتکلهای موجود گندزدایی شوند.
- داخل ماشینهای امداد و نجات (پس از برگشت از محل مأموریت) شامل: دستگیره، درب ماشینهای امداد و نجات، نشیمن صندلی، دستههای صندلی، پشتی صندلی، قفل کمربندهای ایمنی و ... گندزدایی شود.
- وسایلی از قبیل بیسیم، پیجر و ... برای هر فرد به صورت شخصی و اختصاصی باشد.
انتهای پیام/۴۱۰۵
انتهای پیام/