صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۰۰ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۹

آموزش تهیه انواع سالاد اسفناج ساده و بسیار خوشمزه + نکات مهم

آموزش طرز تهیه انواع سالاد اسفناج خوشمزه با طعم واقعی و نکاتی که در تهیه آن حتما باید بدانید. سالاد اسفناج یکی از انواع سالادهای مفید و پر طرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد یک سالاد کاملا سالم و پرفایده محسوب می‌شود.
کد خبر : 504449

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، سالاد اسفناج یکی از انواع سالادهای مفید و پر طرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد یک سالاد کاملا سالم و پرفایده محسوب می شود. در ادامه طرز تهیه انواع سالاد اسفناج خوشمزه را برای شما عزیزان آموزش داده ایم.


مواد لازم



  • اسفناج: ۴۰۰ گرم

  • زیتون بی‌هسته: 6 عدد

  • ریحان تازه: ۱۰۰ گرم

  • پنیر فتا(سفید): به مقدار لازم

  • گردو: 4 عدد

  • کنجد: به مقدار لازم

  • انار دون شده: به مقدار لازم

  • گوجه گیلاسی: 4 عدد

  • پیاز قرمز: یک عدد کوچک


آموزش طرز تهیه سالاد اسفناج


ابتدا اسفناج‌ها و ریحان را خوب پاک کنید و هر دو سبزی را خوب با آب سرد بشویید. سپس بسته به سلیقه خود اسفناج و ریحان را یا خرد کنید و یا بدون ریز کردن سبزی ها را درون ظرف قرار دهید.


زیتون‌های بی‌هسته را به صورت دایره‌ای برش دهید و همراه باگردو خرد شده و کنجد آنها را به سالاد اسفناج اضافه کنید.




بیشتر بدانید: کاهش کلسترون و فشار خون با این سالاد خوشمزه




برای مزه‌دار شدن سالاد به انتخاب خود از سرکه بالزامیک و یا روغن زیتون و آب لیموی تازه استفاده کنید و مواد را هم بزنید و پیاز را حلقه حلقه کنید و انار دون شده، پنیر فتا و گوجه گیلاسی را برای تزئین روی سالاد قرار دهید.



سالاد اسفناج با توت فرنگی


سالاد اسفناج و توت فرنگی مخصوص تابستان با رنگ های سبز و قرمز، آغشته شده به روغن زیتون و سرکه بالزامیک و مملو از گردو پنیر با طعمی لذیذ می باشد.


مواد مورد نیاز سالاد اسفناج با توت فرنگی



  • توت فرنگی خرد شده: ۲ فنجان

  • برگ اسفناج کوچک: ۲۰۰ گرم

  • پنیر فتا ۱۰۰ گرم (می توان از انواع پنیر استفاده نمود مانند: پنیر بز)

  • گردو خرد شده: ۱/۲ فنجان (از انواع آجیل ها می توان استفاده نمود) ترجیحا کمی برشته شده


مواد لازم برای سس سالاد



  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

  • شربت افرا یا عسل: ۱ قاشق چای خوری

  • نمک: ۱/۴ قاشق چای خوری

  • فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای خوری

  • سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری

  • خردل: ۱ قاشق چای خوری


طرز تهیه سالاد اسفناج با توت فرنگی


طرز تهیه سس در یک کاسه روغن زیتون، سرکه بالزامیک، شربت افرا یا عسل، خردل، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.


توت فرنگی و برگ های اسفناج را تمیز شسته و در ظرف مخصوص سالاد قرار دهید.


توت فرنگی ها را خرد کنید سپس تکه هایی از پنیر و گردو را روی اسفناج ها بگذارید و در انتها سس تهیه شده را به طور یکنواخت روی سالاد بریزید.



سالاد اسفناج با انار


طرز تهیه ی سالاد اسفناج و انار ساده است و در آن از مواد سالم و مقوی مثل انار، برگ های اسفناج و گردو استفاده میشود. سس سالاد هم مخلوطی از روغن زیتون، سرکه و رب انار است که هم طعمی عالی دارد و هم کم چرب و رژیمی است.


مواد لازم



  • برگ اسفناج: ۲۰۰ گرم

  • انار: ۱ عدد

  • رب انار: ۱ قاشق غذاخوری

  • پرتقال: ۱ عدد

  • نمک و فلفل: به میزان لازم

  • مخلوط سرکه و روغن زیتون

  • گردو: ۳۰ گرم


طرز تهیه سالاد اسفناج و انار


تهیه سس: مخلوط سرکه و روغن زیتون را با رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید.


انار را دون دون کنید و پرتقال را نیز به قطعات کوچکتر برش بزنید. گردو را نیز درشت خرد کنید. مواد سالاد را داخل کاسه بزرگی بریزید و سس را اضافه کنید و با مواد به هم بزنید.


نکته: می توانید در سالاد اسفناج و انار علاوه بر اسفناج از سبزیجات دیگر مثل کلم، کاهو یا کلم بوکلی به دلخواه استفاده کنید.



سالاد اسفناج با نارنگی


سالاد اسفناج با نارنگی یکی از سالادهای خوشمزه است که نیاز به مواد زیادی ندارد و به جای نارنگی میتوانید از پرتقال و یا میوه های دیگر استفاده کنید.


مواد لازم



  • اسفناج: 4 پیمانه

  • خلال بادام: ¾پیمانه

  • نارنگی: 3 عدد

  • پودر خردل: 1 قاشق چای خوری

  • سرکه قرمز: 2 قاشق غذاخوری

  • ژله تمشک: 2 قاشق غذاخوری

  • روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل/ به میزان لازم


آموزش تهیه سالاد اسفناج با نارنگی


سس سالاد را آماده کنید، برای درست کردن سس سالاد سرکه قرمز، ژله تمشک، روغن زیتون، پودر خردل و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.


ابتدا اسفناج ها را شسته و داخل آبکش بگذارید تا آبش برود.سپس آنها را خرد کنید و نارنگی ها را نیز پوست بگیرید و خرد نمایید.


ظرف سالاد را آماده کنید و اسفناج و نارنگی خرد شده را داخل آن بریزید و مخلوط کنید و سس را به آن اضافه کنید و هم بزنید.



سالاد اسفناج ایتالیایی با قارچ


سالاد اسفناج ایتالیایی با قارچ سالادی بسیار مقوی، پرخاصیت و خوش طعم است. این سالاد را می توان بصورت جدا یا در کنار انواع غذاهای گوشتی سرو کرد.


مواد لازم



  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

  • پیاز خرد شده: 1 عدد کوچک

  • قارچ خرد شده: 400 گرم

  • برگ اسفناج خرد شده: 250 گرم

  • سیر خرد شده: 2 حبه

  • سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری

  • آب لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه

  • جعفری خرد شده: مقداری برای تزیین


طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی با قارچ


سیر و پیاز خرد شده را با روغن زیتون داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. قارچ را اضافه کنید و حدود 3 الی 4 دقیقه سرخ کنید.


اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید تا پلاسیده و جمع شوند.


حرارت را کم کنید و سرکه بالزامیک و آب لیموی تازه را به مواد اضافه کنید و هر ازگاهی هم بزنید تا طعم سرکه و لیمو به خرد سبزیجات برود. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. سالاد را در ظرف بریزید، روی آن را با جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید.



 سالاد لبو و اسفناج


این سالاد علاوه بر طعم عالی دارای ارزش غذایی بالایی و سرشار از آنتی اکسیدان است، همچنین فاقد گلوتن است و برای کسانی که دیابت دارند یا گیاه‌خوار هستند بسیار مناسب است.


مواد لازم



  • لبو اسلایس شده: یک و نیم پیمانه

  • گردو درشت خرد شده: نصف پیمانه

  • سیب ‌زمینی اسلایس شده: یک و نیم پیمانه

  • اسفناج: به مقدار لازم

  • پنیر سفید: ۱۵۰ گرم

  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه سالاد لبو و اسفناج


 


لبو و سیب زمینی اسلاید شده را به همراه روغن زیتون و نمک داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خوب هم بزنید کنید.


یک سینی فر بردارید و آن را با دو لایه کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل آن بریزید. مواد را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای 375درجه بگذارید تا یک طرف آن‌ها برشته شود و بعد آن‌ها را از فر بیرون بیاورید.


یک کاغذ روغنی دیگر داخل سینی فر قرار دهید و گردوها را روی آن بریزید تا به مدت سه تا پنچ دقیقه برشته شوند.


 برای تهیه ی سس، سرکه بالزامیک، عسل، روغن زیتون، نمک را داخل یک کاسه‌ی متوسط بریزید و به هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.


حالا هشت کاسه مخصوص سرو سالاد بردارید و کف آن‌ها دو عدد برگ اسفناج قرار دهید. پنیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و روی اسفناج‌ها بریزید. لبو و سیب‌زمینی‌ها را داخل ظروف ریخته و روی آن‌ها سس مخصوص بریزید. گردوها را با دقت روی سالاد بچینید. اگر دوست دارید می‌توانید سالاد را زمانی که هنوز لبوها گرم هستند، سرو کنید.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر