صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۸ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
امیر شهرام:

آماده تأمین نیازهای کشور به تجهیزات پیشرفته الکترونیکی هستیم

رئیس سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع گفت: آماده‌ایم نیاز کشور و صنایع مختلف را در زمینه تجهیزات پیشرفته الکترونیکی برآورده کنیم.
کد خبر : 504370

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، امیر شاهرخ شهرام امروز در مراسم رونمایی از برج کنترل و مراقب پرواز سیار فرودگاهی گفت: این سامانه دارای سه جزء اصلی ازجمله تجهیزات الکترونیکی و مخابراتی منطبق بر استانداردهای هوایی، تجهیزات مکانیکی منطبق بر استانداردهای هوایی زمین‌پایه و تجهیزات توان و تغذیه اضطراری و سیار است.


وی رادیوی دیجیتال باند هوایی مجهز به گیرنده اضطراری (گارد) سامانه تجمیع، دورسازی و توزیع اطلاعات رادیوها و خطوط تلفن (vccs) و سامانه ضبط کلیه مکالمات رادیویی و تلفنی (vrs) را از مهم‌ترین تجهیزات الکترونیکی و مخابراتی این سامانه برشمرد.


رئیس صنایع الکترونیک وزارت دفاع با تشریح تجهیزات مکانیکی این سامانه افزود: برج کنترل و مراقب پرواز سیار فرودگاهی شامل کابین اصلی، مکانیزم بالابر (سیزر)، شیشه‌های دوجداره خاص برای ایجاد بهترین دید و ضد بار تابش نور خورشید، سیستم‌های جک تراز کننده، سیستم‌های تهویه و کنسول‌های اپراتوری است.


شهرام درباره تجهیزات توان و تغذیه اضطراری و سیار این سامانه گفت: برج کنترل و مراقبت سیار دارای دیزل ژنراتور توان بالا با قابلیت بکارگیری اتوماتیک در زمان قطع برق اصلی (ATS)، تغذیه اضطراری بدون وقفه (UPS)، تابلوی توزیع توان در کل سامانه (PDU) و تجهیزات ارث و صاعقه‌گیر است.


وی با بیان اینکه تمامی این زیرسیستم‌ها با استفاده از فناوری‌های بومی و به سیله متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است، تصریح کرد: در یک سامانه برج کنترل مراقبت پرواز، برخی تجهیزات جانبی و تجهیزات هشدار و اعلام وضعیت با کاربری خاص وجود دارد که تعدادی از آن‌ها بومی شده (مثل دوربین‌های دید در شب) و برخی نیز (مثل سامانه هواشناسی) در صورت توسعه همکاری‌ها و اعلام نیاز می‌تواند در برنامه بومی‌سازی قرار گیرد.


رئیس صنایع الکترونیک وزارت دفاع، برقراری ارتباطات سریع و پایدار با خلبان هواپیما با کیفیت صوت دیجیتال، قابلیت افزایش برد و پایداری ارتباط با پرنده از طریق امکان جابجایی برج سیار و ارتفاع دید از سطح زمین (هفت متر)، ریموت و مونیتورینگ تمامی اطلاعات کاربری برج (اطلاعات رادیویی و تلفنی، ضبط مکالمات و اطلاعات سامانه‌های هواشناسی و GPS) به هر نقطه از فرودگاه منطقه و کشور با استفاده از بسترهای زیرساختی (فیبر و زوج سیم)، افزایش باند فرکانسی به‌منظور برقراری ارتباط با پرنده‌های جنگی (باند UHF) و توسعه قابلیت‌های برج سیار از طریق بکارگیری سیستم‌های برج ثابت با استفاده از فناوری سامانه VCCs را از مهمترین قابلیت‌های این سامانه برشمرد.


وی با بیان اینکه تلاش برای جهش تولید و خودکفایی در شرایط بحران و تحریم نیاز اصلی کشور است، تأکید کرد: یکی از دلایل اصلی اجرایی شدن جهش تولید در صنایع الکترونیک وزارت دفاع و حرکت به سمت شکوفایی، تبدیل تهدیداتِ تحریم به فرصت و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی بوده است.


شهرام با بیان اینکه صنایع الکترونیک وزارت دفاع از زیرساخت و بستر بسیار پیشرفته‌ای در حوزه الکترونیک و مخابرات برخوردار است، گفت: آماده‌ایم تا نیاز کشور و صنایع مختلف را در زمینه تجهیزات پیشرفته الکترونیکی مرتفع کنیم.


انتهای پیام/4079/


انتهای پیام/

برچسب ها: جنگ سایبری
ارسال نظر