صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۶ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
فاتحی‌زاده عنوان کرد؛

عوامل مؤثر بر زندگی مشترک و خانوادگی چیست؟

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان، الگوهای ارتباط در خانواده، روابط والدین و خواهران و برادران، سطح تحصیلات، دوستان و شبکه‌های مجازی، شغل و مذهب را از عوامل مؤثر بر زندگی مشترک و خانوادگی عنوان کرد.
کد خبر : 504022

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دولت‌آباد، مریم فاتحی‌زاده در سلسله نشست‌های فرهنگی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد به صورت برخط برگزار شد با اشاره به نقش خانواده در زندگی زوجی و خانوادگی گفت: هر تجربه‌ای که از خانواده پدر و مادری کسب کردیم در آینده، محیط شغلی، تحصیلی  و دیگر مراحل زندگی تکرار خواهیم کرد و خانواده پایه‌گذار نقش بسیار مهمی از سرنوشت انسان بوده و در تعیین سبک زندگی آینده انسان تأثیرگذار خواهد بود.


وی اظهار کرد: مهم‌ترین مرحله شکل‌گیری شخصیت هر فرد در زندگی زوجی و خانوادگی، تجربه‌اندوزی او از زمان کودکی در خانواده اصلی یا همان خانواده پدر و مادری است. جایی که فرد متولد می‌شود و شخصیت او با تجربه‌ها و اتفاقاتی که پشت سر می‌گذارد، شکل می‌گیرد و پس از آن وارد زندگی خانوادگی و زوجی می‌شود.


بیشتر بخوانید:


نابودی فرهنگ جامعه با نبود نماد فرهنگی قوی


مدیرکل سابق امور بانوان استانداری اصفهان ادامه داد: الگوهای ارتباط در خانواده، روابط والدین و خواهران و برادران، سطح تحصیلات، دوستان و شبکه‌های مجازی، شغل و مذهب از دیگر عوامل مؤثر بر زندگی زوجی و خانوادگی است.


عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان با اشاره به نقش خانواده بیان کرد: وظیفه مهم خانواده در آماده‌سازی یک شخص برای ورود به زندگی زوجی و خانوادگی، فراهم آوردن زمینه‌های رشد و تجربه‌اندوزی کودک در زمینه‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، عاطفی، روانشناختی، مذهبی، جسمی و جنسی از طریق تعاملات سالم با پدر و مادر، خواهران و برادران و همسالان است.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر