صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۳ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹
عبدالحسینی به آنا خبر داد؛

مشارکت 20 درصدی استادان در کارگاه حکمی‌سازی علوم انسانی و هنر

رئیس هیئت اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گفت: این دانشگاه با مشارکت 20 درصدی استادان خود در کارگاه حکمی‌سازی علوم انسانی و هنر، جزء استان‌های ممتاز مشارکت‌کننده در این کارگاه است.
کد خبر : 503823

احمد عبدالحسینی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در یزد با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با مشارکت 20 درصدی استادان خود در کارگاه حکمی‌سازی علوم انسانی و هنر، جزء استان‌های ممتاز مشارکت‌کننده در این کارگاه است، اظهار کرد: دوره دوم کارگاه حکمی‌سازی علوم انسانی و هنر از 23 مرداد تا 12 شهریور به‌صورت مجازی برگزار می‌شود که در نخستین روز فراخوان آن 10 نفر از استادان واحدهای استان یزد ثبت‌نام شدند.


وی افزود: در راستای ترغیب و تشویق شرکت‌کنندگان این دوره به مدیرکل پژوهش و تحصیلات تکمیلی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی پیشنهاد شد تا برای استادان در دوره  به ازای هر 30 ساعت گواهی کارگاه، یک امتیاز پژوهشی برای ترفیع یا ارتقا لحاظ شود.


رئیس هیئت اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد اضافه کرد: دوره آموزشی تخصصی «حکمی‌سازی علوم انسانی و هنر» برای نخستین بار در کشور برای اعضای هیئت علمی واحدهای دانشگاهی کشور و به‌صورت مجازی توسط معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری واحد الکترونیکی برگزار می‌شود.


به گزارش آنا، در این دوره عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی درباره «چیستی، روش‌شناسی، فرآیند و کارکردهای حکمی‌سازی علوم انسانی»، حسن خیری درباره «بنیان‌‌های جامعه‌پردازی حکمی»، مهدی عاشوری در زمینه «مبانی انسان شناختی علوم انسانی حکمی»، عبدالله محمدی درباره  «مبانی دین‌شناختی علوم انسانی حکمی» و مهدی حسین‌زاده درباره «مبانی معرفت شناختی علوم انسانی حکمی» تدریس خواهند کرد.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر