اشتغال از دلایل عمده کاهش میزان ازدواج
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان با اشاره به آغاز هفته ازدواج اظهار داشت: یکی از جلسات مهم و راهبردی استان، جلسه ساماندهی امور جوانان است که باید جلسات به صورت ویدئو کنفرانسی و به صورت منظم برگزار شود.
وی افزود: علی رغم اینکه رشد جمعیت کم است اما غالب جمعیت کشور جوانان هستند که باید سیاست گذاری و برنامه ریزی برای آنها داشت؛ به علاوه خانواده اصلی ترین نهاد اجتماعی است که مقدمه آن تشکیل خانواده و ازدواج است که طبق آسیب شناسی انجام شده میزان ازدواج در سال ۹۸ نسبت به ۹۷ کمتر شده است.
استاندار تهران تصریح کرد: یکی از دلایل عمده کاهش میزان ازدواج موضوع اشتغال می باشد؛ از اینرو باید موضوع ازدواج و مسائل اقتصادی مترتب بر آن مورد توجه جدی قرار گیرد؛ چراکه موفقیت در این زمینه می تواند شرایط ازدواج جوانان را تسهیل کند.
محسنی بندپی با اشاره به اثرات کاهش میزان ازدواج گفت: سخت تر شدن ازدواج آسیب های زیادی به دنبال دارد؛ چراکه از یک سو بر رشد جمعیت تاثیر منفی می گذارد و از سوی دیگر آسیب های اجتماعی را افزایش می دهد.
استاندار تهران با اشاره به اهمیت تشکیل خانواده در کاهش سیب های اجتماعی از تشکیل مجمع خیّرین ازدواج در استان تهران خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور ، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان با اشاره به تاثیر مثبت تشکیل خانواده بر سلامت روان اظهار داشت: کرونا علاوه بر تهدید سلامتی می تواند فرصتی برای کاهش تشریفات برگزاری مراسم ازدواج باشد؛ ضمن اینکه باید دستگاه ها در زمینه ترویج ازدواج آسان منطبق بر سبک زندگی ایرانی و اسلامی تولید محتوا داشته باشند.
وی همچنین عنوان کرد: در تقویت و ترویج فرهنگ ازدواج مراکز مشاوره تحکیم، تشکیل و تقویت خانواده موثر هستند البته باید این مراکز مردمی شود و به سراغ خانواده ها بروند تا آسیب ها برطرف شود، ضمن اینکه با ایجاد تحرک در اشتغال و اقدامات فرهنگی، امر ازدواج به عنوان فرهنگ عمومی نهادینه می شود.
استاندار تهران با اشاره به کمپین مشاوره ازدواج به صورت رایگان در هفته ازدواج ادامه داد: در راستای بهره گیری از ظرفیت و کمک خیرین جهت امر ازدواج، مجمع خیّرین ازدواج در استان تهران تشکیل می شود.
استاندار تهران با اشاره به اهمیت پژوهش در برون رفت از مشکلات، از اعلام اولویتهای پژوهشی استان تهران در قالب فراخوان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور ، انوشیروان محسنی بندپی همچنین در اولین کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استان با اشاره به مهم ترین محورهای این جلسه اظهار داشت: ۱۷ محور کلی در قالب ۱۴۴ موضوع برای اولویت های پژوهشی استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: قرار شد این موضوعات و محورها از طریق فراخوان در اختیار واحدهای علمی و دانشگاهی قرار گیرد تا تبادل نظر نسبت به آنها صورت گیرد.
استاندار تهران همچنین عنوان کرد: بررسی علمی و کارشناسانه موضوعات از طریق دانشگاه ها و مراکز علمی می تواند نقش موثری در برون رفت از مشکلات و ارائه راه حل های کاربردی داشته باشد.
براساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، محسنی بندپی گفت: موضوعات و مشکلات دستگاه های اجرایی در قالب فراخوان اعلام می شود تا از نظرات کارشناسانه اهل فن جهت حل مشکلات موجود به بهترین شکل استفاده شود.
انتهای پیام/4148
انتهای پیام/